Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina8924

Osoba chora psychiczna a związek

Polecane posty

Kalina8924 - to dobrze, że nie chcesz zwalać:) nie ma chyba sensu unikać życia, związków czy czego tam chcesz, inaczej by było, gdyby to był Twój kolejny związek, w którym byś kogoś skrzywdziła.

Gość gość
predyspozycje do zachorowania na schizofrenię mogą być dziedziczone genetycznie. Nie wiem jak jest w przypadku innych chorób, więc potwierdzę - chodziło mi o wychowanie. Problemy z własnym "ja" będzie miało również dziecko osoby z depresją, alkoholika, czy borderline'a - problemy wynikające z wychowywania przez chorą osobę - chory wzorzec rodzicielski.

Gość gość
Chwileczkę. Ktoś kto tylko myśli o śmierci, NIE JEST JESZCZE CHORY PSYCHICZNIE. Człowiek może mieć problemy które go przerastają a posądzenie w takiej sytuacji o chorobe psychiczną, jest zwykłym świństwem.

oczywiście, że tak jest:D sama mam większość problemów "wpojonych" przez matkę. ale chyba i tak mamy niż demograficzny, więc lepiej się z tym tak nie cykać. a jak Kalina będzie chciała zatłuc dziecko z tym chłopakiem z powodu swojej choroby to się je jej odbierze i tyle

Gość gość
brokeninside, ty masz schizofrenię, bo założyłaś (założyłEś) ten wątek i gadasz sam ze sobą. Do sterylizacji, psycholu.

Gość odpowied
Juz nie. W mlodosci kochalam kogos kto ma powazne problemy psychiczne po jakims czasie sama zaczelam zle sie czuc az do stanow depresyjnych. to nie dla mnie. tyle

Gość Kalina8924
Wiele by opowiadać. Powodem myśli samobójczych jest samotność, jaką odczuwam już od najmłodszych lat, poczucie braku perspektyw i stawianie siebie samej na przegranej pozycji w porównaniu z ludźmi w swoim wieku. Czuję, że jestem nikim i nikomu też na mnie tak naprawdę nie zależy. Już jako dziecko byłam dziwna, nieśmiała, a próba samobójcza mojej matki jeszcze bardziej mnie przygniotła.

Gość gość
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość predyspozycje do zachorowania na schizofrenię mogą być dziedziczone genetycznie. Nie wiem jak jest w przypadku innych chorób, więc potwierdzę - chodziło mi o wychowanie. Problemy z własnym "ja" będzie miało również dziecko osoby z depresją, alkoholika, czy borderline'a - problemy wynikające z wychowywania przez chorą osobę - chory wzorzec rodzicielski. v ty masz większe problemy z własnym ja. Mało jest ludzi bez najmniejszych śladów zranień psychicznych, a ci którzy ich nie posiadają, są psychopatami tak jak ty. Powinno się ciebie wyeliminować z życia społecznego.

Gość gość
broken ty schizolu przestań pisać sam ze sobą bo wszyscy to widzą.

Gość gość
Ciebie natomiast powinno się wysterylizować. Z urzędu :classic_cool:

Gość Kalina8924
Ciągle czuję, że wszystko mnie przerasta, zwłaszcza formalności. Odczuwam bezsilność i brak wiary w siebie, chce mi się ryczeć. Boję się, że nie skończę studiów, nie znajdę pracy i skończę w samotności. Depresja spustoszyła całe moje życie... zabrała mi pasję, dobrą energię, odebrała szanse na normalną młodość.

Gość Kalina8924
Dajcie spokój. Po co się obrażać? Jako autorka życzę sobie, żeby rozmowa przebiegała w kulturalny sposób.

ja też jestem przez nią w czarnej d***e, ale nawet nie mam siły się przejmować, czy mój przyszły ewentaulny partner będzie miał z tym jakiś problem. radzę Ci mieć w******e na przyszłość. i niczego sobie nie odmawiać. traktuj to, jakby to był sen..

Gość gość
mnie nie trzeba sterylizować, bo jestem w 100% normalna, ale psychopaci najczęściej zabijają swoje dzieci, więc ty jesteś zagrożeniem dla swojego przyszłego potomstwa. Nie powinieneś istnieć, a jeśli już istniejesz, to powinno się uniemożliwić ci rozmnażanie.

Gość Kalina8924
Psychopata to człowiek pozbawiony uczuć i jakichkolwiek zasad moralnych! Ja jestem po prostu młodą wrażliwą dziewczyną o słabej psychice, która jest po przejściach i ma problem z odzyskaniem spokoju i stabilnego poczucia wartości i dodatkowo czuje się potwornie samotna.

Gość gość
Na jakiej podstawie wystawiasz mi diagnozę psychopaty? Na podstawie dwóch postów? Gratuluję przenikliwości i niewątpliwie wielkiego talentu w diagnozowaniu przez internet.

Gość gość
Kalina, tekst o psychopatii był do chorego psychicznie, który pisał wcześniej i chciał sterylizować ludzi z depresją.

Gość Kalina8924
Ty w 100% normalna? Może i mam problemy psychiczne, ale po to, co piszesz wnioskuję, że z normalnością to ty nie masz wiele wspólnego!

Gość gość od sterylizacji
bo to o mnie mowa, nie o autorce

Gość Kalina8924
Sorki, jeżeli kogoś obraziłam niechcący, ale tyle osób pisze pod nickiem gość, że może się to mylić. W każdym bądź przepraszam.

Gość gość
Zyczę ci psychopato, żeby cię spotkało wiele chorób i nieszczęść, żebyś miał depresję i żeby cię wysterylizowali brudnym nożem.

Tak w ogóle to powinno się wysterylizować wszystkich ludzi bez wyjątku :classic_cool:

Gość gość
Tak, żebyś wiedziała, jest w 100% normalna i zostało to stwierdzone przez psychologa.

Gość Kalina8924
Kurcze, i pomyśleć, że wystarczy, że człowiek jest załamany nerwowo i napisze, że nie radzi sobie, a już znajdą się chętni, którzy chcieliby mnie odizolować od reszty i nakleić etykietkę "stanowi zagrożenie dla otoczenia".

Gość gość
a co cię to w ogóle obchodzi, czy ta dziewczyna z depresją będzie miała dzieci czy nie??? tylko nie pisz mi że będzie się leczyła z twoich podatków bo wtedy już domyslę się, kim jesteś, ty świnio.

Piękne życzenia. Sporo mówią o zdrowiu psychicznym składającego je. Pozdrawiam :)