Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się leżeć przy chłopaku na plecach bez stanika bo mam mały biust

Polecane posty

Gość gość

Mam taki biuścik 15- latki :( On mówi, że są słodkie, że takie do buzi, mieszczą się w dłoni. Bardzo mnie kocha i wielkość nie gra dla niego roli, ale gdy jestem bez stanika i pieścimy się czy kochamy i on leży na mnie to biedny nawet nie ma co pomacać :O Lepiej wygląda sytuacja, gdy leżę na nim lub siedzę. Wtedy biust "jakoś" się prezentuje. Jestem szczuplutka i drobna, więc to logiczne, że nie będę miała bimbałów. Ale i tak mam pewne opory. Są tu takie, które mają podobny problem?

Gość gość
jesteś d****a

Gość leokadia szpilka
To ja ci napiszę tak: Mój narzeczony ma bardzo małego penisa, a nie jest szczupły. Po prostu natura go hojnie nie obdarzyła. Ale mam świetny se ks! Nie przeszkadza mi to zupełnie. Kocha się za coś innego, a nie za siurka czy biust.

Gość gość
Tez jestem szczupła i mam raczej nieduży biust. "Raczej", bo całkiem decha nie jestem, ale żadnych balonów na pewno nie mam. Bardzo, bardzo bym chciała mieć większy cyc, bo akurat spotykam sie z kolesiem, który wiem, że uwielbia duże cyce (mówił wiele razy i pokazywał mi kobity, które mu sie podobają - wszystkie z wielkimi cycami a la kate upton :O), a mi do takich daleko. Dopiero teraz, kiedy spotykam się z tym typem, zaczęłam zwracać uwage na to, ze fajnie byłoby mieć większy biust, wcześniej mój mi nie przeszkadzał. Wyżaliłam się, wiedz, ze nie jesteś sama ze swoim problemem :)

Gość gość
Facetom to nie przeszkadza choć są inne gusta a ty najwidoczniej na nie nie trafiłaś, nie lubią za to kiedy dziewczynie się coś w swoim wyglądzie nie podoba, lepiej nie podnoś tej kwestii głośno i nie pokazuj że masz kompleksy.

Gość gość
Większość facetów preferuje wielgachne cycochy, więc zmiany faceta nie doradzam, bo wyjdzie na to samo.Jeżeli nie sugeruje Ci, że masz za mały biust to w zasadzie jest ok. Chyba lepiej, że ma szczupłą zwinną dziewczynę ze sportowym biuścikiem niż otyłą, ocieżałą z tłustymi zwisami. Gdyby tak bardzo mu zależało na samym biuście, to wziąłby sobie grubszą (wiem że są szczupłe z dużymi biustami, ale to rzadkie okazy i bardzo trudno dostepne).

Gość gość
Jak mój facet po raz pierwszy zobaczył mój nagi biust i wziął do ręki to wykrzyczał wręcz: ale fajne cycki! i jakie małe sutki, uwielbiam takie! Bardzo mnie te słowa podbudowały. Raz tylko przy nim powiedziałam, że mam mały biust i się wstydzę, ale to było na samym początku. Teraz staram się, żeby zobaczył w tym rozmiarze A coś atrakcyjnego i fajnego.

Gość gość
Najgorsze, że dużo rzeczy mozna w sobie zmienić: cerę poprawisz kosmetykami, lekami, włosy zapuścisz, zafarbujesz, ciało - schudniesz, wyćwiczysz, jakies niedoskonałości zamalujesz, a z cyckami co? Nie zmienisz ich inaczej niż operacją :( A operacja to wielkie koszty i powikłania, no i silikony co parę lat trzeba wymienić. Gdyby tak istniały jakies naturalne emtody powiększania cyców :(

Gość gość
Cycki to tłuszcz więc na dobrą sprawę wystarczy przytyć i to dużo przytyć. Efekt uboczny to tłuszcz w innych miejscach niż klatka piersiowa. Niestety, ale w zyciu najczęściej jest coś za coś.

Gość francuska piosenkarka
Ale wy głupie jesteście, bez obrazy. Niemądre. Tylko idiota zwraca uwagi na cycki. Owszem, jest to atut. Ale jeśli się kogoś kocha, ale tak naprawdę, to biust, czy tyłek, kutas...nie ma to znaczenia jakie są. Małe biusty są urocze, sama taki mam. Moje znajome mają duże piersi, albo wielkie. I często obwisłe. Ja się cieszę, że moje są wyjątkowo jędrne i będą takie długo. Zwraca się uwagę głównie na twarz, oczy, uśmiech. I mózg. Reszta to tylko marne dodatki.

Gość viceklita
jesteś głupsza, niż przewiduje polska konstytucja !

Gość gość
No i o to chodzi, że tyjąc kobietom w pierwszej kolejnosci tłuszcz odkłada się na biodrach i udach. Potem na brzuchu, może tyłku. A na szarym końcu na cyckach, niewiele jest szczęściar, którym "idzie w cycki" :D Może tabletki anty by pomogły, którejś pomogły może? Cos tutaj czytałam o mleku sojowym, ale to chyba ściema

Gość gość
Francuska piosenko, a twarz, oczy, uśmiech to sobie ciężko wypracowałaś w szkole, na siłowni, w bibliotece? Nie. To nie ujadaj na temat lecenia na cycki, qtasy czy inne dary natury.

Gość gość
Tabletki anty mogą poskutkować nabrzmieniem piersi, mleko sojowe mogłoby dac efekt pite w bardzo dużych ilościach (ok, 3 litrów dziennie) - ale to nie jest reguła. Przeciez małe piersi to nie jest żadna anomalia. Wcale nie jest powiedziane, że kobieta o odpowiednim poziomie hormonów musi mieć cyce jak Pamela. Kate Upton czy inna Kelly Brook. Najważniejsze zeby porządnie wykształcił się gruczoł, a ten jest mały.

Gość gość
Wiem, że to nie anomalia, nie mam żadnych hormonalnch problemów, dopóki nie zaczęłam spotykac się z kolesiem, który kocha wielkie biusty, to na swój nie narzekałam. Jednak to, że zaczęło mi na nim zależeć wszystko zmieniło. Teraz ciągle porównuję swoje piersi z kobietami, któych zdjęcia mi wysyła albo pokazuje - wszystkie maja oczywiscie wielki cyc. Zresztą on ciagle gada o cyckach, to jest chyba dla niego najważniejsza czesc ciała u kobiety. To nie tak, że on tak sobie tylko lubi piersi, a mimo wszystko spotyka się ze mną, on jeszcze moich nie widziął, nie rozbierałam się przed nim, a ciągle chodzę w powiększajacych push upach, więc on nie wie, jaki mam biust. I boję się jego reakcji.

Gość gość
Z tej mąki chleba nie będzie. Jak koleś u kobiety widzi tylko cyce i preferuje jak te są wiekszości dorodnych melonów, to daj sobie spokój.

Gość gość
*wielkości

Gość gość
Chyba masz racje :( Dam sobie spokój, chociaż szkoda cholernie, bo mi zależało. Ale wiem, że typkowi nie będe mogła zaufac, bo pewnie jak na horyzoncie pojawiłaby się jakaś biuściasta lala, to bez słowa by mnie dla niej zostawił. Więc zakończę to szybciej

Gość gość
Ale jaja. Weszłam sobie na filmweb i Kelly Brook (cycata baba) ma ocenę 8.8 (tyle samo co Meryl Streep !!!) a grała tylko w kilku filmach, w tym w arcyambitnym dziele ,,Pirania 3D" (:D). A podobno domeną kobiet jest ocena aktorów tylko i wyłącznie za atrakcyjność fizyczną, a nie za ich talent aktorski, ech, faceci. Niedobrze się robi.

Gość gość
Tak więc Kelly Brook jest na 22 miejscu w rankingu top aktorki, bo MA WIELKIE CYCE. No niedobrze się robi...

Gość gość
To wejdź na profil Kejt Upton i zobacz jaką ma ocenę :D To dopiero jaja :D (Chyba) Dwa filmy, w których zagrałą iscie pierwszoplanową (czyli pojawiłą się tam może przez 2 minutki :D) rolę, zasługują na Oscara :D

Gość gość
Taa, kazda z tych pań ma po aż 2 niezaprzeczalne WIELKIE TALENTY. Nie no zróbmy sobie cyce 2 razy większe od swoich głów, zagrajmy w jakimś podrzędnym filmidle, a znajdziemy się na topie...

Gość gość
Cha cha, założyłam osobny topic o ocenie Kate Upton na filmwebie.Wbijajcie. :D

Miałam ten problem. Jestem po operacji powiekszania. Jestem ogromnie zadowolona z efektu. Ale nie robilam tego dla nikogo, tylko dla siebie. Najwazniejsze zeby sie samemu ze soba dobrze czuc... A z facetami to wiadomo, szkoda gadac:)

Gość always_dance
JustINNA ! dokladnie, samo sedno:) do tego widze,ze jestes po operacji i nosisz te same wkladki co ja -> eurosilicone:) Czy mozemy pogadac na priv? zostawie wiadomosc

Gość gość
Odpowiadasz na posty sprzed prawie 1,5 roku? Z kim chcesz rozmawiać?

Gość gość
Ale jesteście puste, wszystko byście zrobiły dla samca. Nie wyobrażam sobie wszepienia jakiś silikonów w moje ciało, choćbym miała nawet tą miseczką A. Samo wyobrażenie tego paskudztwa w moim ciele budzi we mnie obrzydzenie. Najlepiej siebie zaakceptować i pokochać a nie latać z wywieszonym jęzorem za facetem, martwiąc się że push-up trzeba będzie kiedyś ściągnąć i on TO zobaczy. To po jaką cholerę taki oszukańczy stanik nosisz? Noś normalny to wszystko będzie jasne od początku.