Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poipoi

Uciążliwe kochana teściowa proszę o radę

Polecane posty

Gość Poipoi

Cześć dziewczyny, Moj problem ,choc mam nadzieje ,ze nie takie duży ,to teściowa. Otóż przed zajęciem w ciaze ,widywalam ja moze raz na miesiąc ,dwa. Teraz jestem w 21 tyg i czuje ,ze nie moge oddychać. Zabiera mi przestrzen ! Ciagle chce pomagać,sprzątać mi W domu ,podwozic ,przywozic, od lekarza do lekarza,przypomina o lekarstwach! ja mam do cholery 28 lat !!!!!!! i posiadam mozg!!!!!! dzwoni prawie codziennie, rozumiem ,ze sie martwi ,moi rodzice mieszkają w pl, teściowa jest Angielka.jest baaaaaaaardzo mila,za mila ,czuje ,ze ona mnie zabije ta miłością. Moje pytanie do was dziewczyny, Co zrobic aby żyć z nią w zgodzie ,ale robić swoje, czuje przez skórę ,ze bedzie jeszcze gorzej Jak malutki sie urodzi. Z góry dziękuje.

Gość Poipoi
Dodam jeszcze ,ze jestem bardzo niezależna i bardzo cieszylam sie gdy opuscilam rodzinny dom, a teraz to wraca jak koszmar tylko z inna rodzina.

Gość gość
Usiądź spokojnie z teściową, poczęstuj herbatką i powiedz jej to szczerze co tutaj napisałaś, jeśli jest choć trochę kumata to zrozumie i poluzuje. Ja bym jej tak całkiem nie odcinała bo jak przyjdzie dziecko na świat, może się jej pomoc bardzo przydać. Oczywiście tylko wtedy gdy Ty ją o te pomoc poprosisz.

Gość gość
ok????????????????????orright??????????????????????????????hahaha

Gość Poipoi
Eh no spróbuje ,innego wyjścia za bardzo nie mam.

Gość Uuuuuuuuu
Nom te najmilsze są najgorsze