Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Certa

Niemowlę się nie wypróżnia

Polecane posty

Gość gość
kaszki na początku dawaj rozwodnione - to też ma znaczenie. jak robisz taką, że łycha stoi, to zaparcie murowane. moja tak właśnie przyzwyczaiła się do ryżowych, najpierw bardzo wodnite, a potem gęstsze, teraz też nie robię jej bardzo gęstych. poczytaj też o ekspozycji na gluten, bo chyba na ten temat nic nie wiesz

Gość gość
mój miał okres, że robił raz na tydzień, ale nie mał żadnych dolegliwości rety, ale co to była za kup, śmierdzziało godzinami w całym domu : a on zadowolony, do następnej soboty :D

Gość gość
soczki przecierowe też działają regulująco, z hippa jest taki marchewkowo-jabłkowy, na moją super działał, rozluźniał jej stolce, mimo że marchewka gotowana ją zapiera

Gość gość
z hippa soczek ? toz to dopiero zaparcie murowane ! samemu nie łaska? trzeba wykluczyc marchewke gotowana z diety i fore bakteryjną podawać -dicoflor na przykład i po bólu

Gość gość
Moja córcia miała zaparcia do tego stopnia, że dostała przepukliny pępkowej i musiałam odstawić pierś, przeszliśmy na bebilon pepti i po tygodniu wszystko było super, a męczyła się bidulka 4 miesiące. Nawet moja ścisła dieta nie pomagała, widocznie nie tolerowała mojego mleka.