Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Burza hormonalna przed miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy wy też czujecie się okropnie przed okresem?Czy też macie PMS(Zespół napięcia przedmiesiączkowego) ? Czy oprócz dolegliwości typu bóle brzucha macie okropne humory,zachcianki i wrzeszczycie na wszystkich ?Jak reagują na to wasi mężczyźni? Wspierają was? Są bardziej czuli?Jak radzicie sobie z bólami zwiaznymi z menstruacją? Temat: wszystko co dotyczy miesiączki !

Gość Babka z piasku
Wspierają, ale w czym? :D Kobieta ma za parę dni mieć miesiączkę i co facet ma ją za rękę trzymać i obchodzić się jak z królewną? :D Bez jaj...:) Mnie też nieraz boli brzuch przed okresem, mam huśtawy nastrojów i napady głodu i co z tego? Śmieszne by to było jakby mój koło mnie latał zachowując się nadgorliwie. -Może jajniczki ci wymasować? :D -Może podusię poprawić :D -Może chcesz wody, czekolady, lodów, czekaj przyniosę i cię pokarmię. :D Dobre słowo owszem, ale nadgorliwość NIE :)

Gość gość
zgadzam sie z babka z piasku, bez przesady :D

Gość gość
jestem kilka lat z facetem a on nadal sie nie może przyzwyczaić do moich przed-okresowych zmian nastroju. zawsze to samo zaskoczenie, co mi nagle odbiło. A jestem naprawdę nieznośna i nie potrafię nad tym zapanować. Drę się, ryczę, rzucam przedmiotami. A w połowie okresu robię się na powrót potulna jak baranek :D

Gość gość
ha to tak jak ja ! wczoraj sie z nim poklocilam bo on sie jakos dziwnie popatrzyl masakra ..czasami to ja mam dosc tych swoich humorow a co dopiero on. W nocy narzekalam ze czuje sie niekochana a dzisiaj rano juz wiedzial co mi odwalilo bo przyszla jedza wiec wieczorem pewni beda jakies czekoladki na dobry humor ;)