Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAOCZNE LO A STUDIA CZY DAM RADE

Polecane posty

Gość gość

Cześć jestem właśnie w 2 kl LO uczę się w szkole zaocznie z powodu dawnych spraw rodzinnych o ktorych nie chce tu pisac.Mam pytani poniewaz wszyscy mowia ze po szkole zaocznej o studiach mozna tylko pomarzyc ale ja chcialabym cos w zyciu oiagnac. Planuje zdawac mature(juz sie do niej przygotowuje) chyba jako jedyna z klasy.I jako dodatkowy przedmiot wybiore geografie zakres podstawowy.Nie wiem dlaczego niektorzy nie chca podejsc do egzaminu przeciez to jest jakas szansa na wybicie sie pojscie gdzies dalej.Wiec tak moje pytanie brzmi na jakie studia moglabym isc po tej szkole dzienne czy jednak zaoczne?Jakie mam szanse na studia dzienne np zebym po nich mogla pracowac jako recepcjonistka w hotelu?

Gość gość
na studia liczy sie matura, a nie to jaka szkole sie ukonczylo

Gość gość
czyli jesli zdam bardo dobrze mature to mam duze szanse na dostnie sie na studia tak ? ;) Dziekuje bo juz zaczynalam sie poddawac..

Gość gość
tak, masz szanse chociaz z podstawa ciezko jest sie dostac na dobre studia

Gość gość
wypowie sie ktos jeszcze ?

Gość hermionaona
już Ci pisałam, ucz się a możesz robić w przyszłości co tylko chcesz. Pomyśl tylko, żeby zdawać coś na rozszerzeniu

Gość hermionaona
już Ci pisałam, ucz się a możesz robić w przyszłości co tylko chcesz. Pomyśl tylko, żeby zdawać coś na rozszerzeniu