Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonychlopak

czy moja dziewczyna jest w ciąży

Polecane posty

słuchajcie mam problem który mnie strasznie zastanawia natomiast moja dziewczyna miała owulacje 21 i jest tego prawie pewna. 3 dni po uprawialismy seks który niestety uprawialismy nieostrożnie bo gumka po prostu spadła i wszystko poszło do środka. teraz cały tydzien boli ja brzuch jak nigdy po tygdniu tez sie zle poczula. i zrobila test. doslowanie po tygodniu od incydentu i wyszedl pozytywny. prosze o sensowne wypowiedzi.

Gość gościówa 22
Jak wyszedł pozytywny to gratuluję. Ja bymodczekała parę dni i jeszcze raz zrobiła albo do gina niech idzie

jutro ma wizytę ale chciałem się upewnić. to jest niespodziewana ciąża wiec nie ma czego gratulować. ale jak to mozliwe skoro 3 dni po jajeczkowaniu? nie jestem kobieta wiec prosze o wyjasnienie. brala tez ostatnio leki przepisane na boł brzucha. moze one miszaja troche w tym wszystkim. czy testy moga sie mylic ?

Gość gościówa 22
Mylą się. Niech zrobi drugi test

jutro ma wizyte wiec bedzie wszystko wiadomo. ale tydzień po zaplodnieniu moze miec juz objawy nudności? i od razu na drugi dzień straszne bóle brzucha? najbardziej zastanawia mnie to dlaczego 3 dni po jej dniu plodnym mozna zajsc w ciaze.

Gość gość
A ty widziales ten test czy ona ci tylko to powiedziala? Tydzien po stosunku zaden tes sikany ci nie pokaze pozytywnego rezultatu....

nie widzialem tego testu ale powiedziala mi ze 2 kreski... tak to byl jakiś sikany.

Gość gościówa 22
Nudności to na bank nie... chyba że zaciążyła w zeszłym miesiącu. Ja staram się o drugą dzidzię i fakt po owulacji tak mnie parę dni brzuch bolał że wyrobić nie mogłam. Myślę że się udało nam

to ci gratuluje. powiedz cos na temat mojej dziewczyny. nigy nie miala takiego bólu ale on zaczął sie juz na drugi dzień od incydentu. a zle sie czula dzisiaj rano.

Gość gość
zle sie czuła bo sie denerwuje ze moze byc w ciąży a nie dlatego ze ma jej objawy. bo za wcześnie jeszcze na to.