Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123qwe123

PYTANIE DO TYLKO MEZCZYZN

Polecane posty

Gość abc123qwe123

Wiem,ze jesli mawet kobieta sie wam bardzo podoba to nie piszecie do niej codziennie.Niedlugo mam sie spotkac z penym facetem poznanym na portalu randkowym.On pisze po kilka razy dziennie,nawet przed praca,a wstaje o 4 rano.Pytanie do was,co to za typ mezczyzny?Czy mozliwe,te w realu nie da mi spokoju?Czy moze on tak poprostu lubi pisac?Przyblizcie mi troche swoja psychike:P

Gość kelner z Rewala
sadzisz ze znam psychike wszystkich literatow internetowych?

Gość abc123qwe123
Oczywiscie,ze nie.jednak wiem,ze nie macie zwyczaju opisac codziennie a juz napewno nie po kilka razy:PDlatego potrzebuje meskiej porady.Czy to normalne zachowanie u niektorych facetow?

Gość Czysty21
Widać że desperat pewnie brzydki albo stary i ma ostatni moment na znalezienie dziewczyny :D

Gość kelner z Rewala
wiem natomiast jedno zaden, absolutnie zaden facet (wyjatek tylko potwierdzi regule) nie machnie palcem jesli nie chce cie przeleciec

Gość abc123qwe123
A wlasnie,ze jest przystojny.Mysle tak sobie czy w realu tez bedzie takim bluszczem:O

Gość gość
a może się zakochał? Ja tak też mam... Jak wyrywam jakąś laskę "na zimno" nie czująć nic do niej to faktycznie nie czuje potrzeby odzywania się, muszę się sam jakoś rozplanowywać kiedy się odezwać, bo jakoś mnie po prostu do niej nie ciągnie za bardzo. Gorzej jest jak się zabujam, wtedy siłą rzeczy chce się mieć jak najczęstszy kontakt z tą drugą osobą, no i wtedy dosyć się odzywam. Nie raz sam wiem że to jakby narzucanie się, jakby troche nachalne, ale wtedy po prostu ciągnie mnie do tej kobiety i chce sie z nią mieć ten kontakt, tęskni się za nią... ale z moich obserwacji to powiem Ci tak, jeśli tylko ja się w kobiecie zakocham a ona nie, to wtedy dla niej to własnie tak wygląda ze jakbym się nrzucał, jakbym był jakimś nachalnym (a ja ją po prostu kocham i chce mieć ten kontakt bo mnie do niej ciągnie). Jednak jeśli ta kobieta również się zakocha i odwzajemni moje uczucia to jej to kompletnie nie przeszkadza, ba! ona nawet chce jeszcze więcej tego kontaktu :) Dąże do tego że ty po prostu do tego kolesia widocznie nic nie czujesz, a on chyba już poczuł...

Gość abc123qwe123
Ale my sie znamy narazie tylko z pisania,dlatego dziwi mnie to jego czeste pisanie.Dzis wstal o 4 do pracy a dostalam wiadomosc o 4.12.On ma 29 lat,wiec zaden mlodziutki chlopaczek z niego,co mogl sobie cos ubzdurac.

Gość Czysty21
Jakby był naprawdę przystojniakiem to nie szukał by na portalu randkowym nie sądzisz ? Nie wiem może ma jakieś wady albo jest przystojny ale jest kurd*plem. Jak facet ma jaja to podchodzi do dziewczyny która mu się podoba na ulicy a nie szuka w internecie :D

Gość abc123qwe123
Jest przystojny.Moze faktycznie ma jakies wady i sie teraz uczepil.Moze byc rownie dobrze niesmialy w realu.Jak sie nie spotkam to sie nie przekonam.Acha i caly czas pyta czy ja jesztcze z kims pisze.Moja znajoma twierdzi,ze skoro facet juz teraz sie tak wypytuje i pisze non stop to w realu dopiero moze sie mnie uczepic:Oco myslicie?

Gość Czysty21
Najlepiej nie mów mu gdzie mieszkasz a jak się uczepi to zmień numer telefonu i basta idź spotkaj się może będzie fajny :D . Ale jednak ja stawiam że to jakiś desperat 160 cm wzrostu skoro twierdzisz że jest przystojny :D

Gość abc123qwe123
Przystojny jest bo rozmawialismy przez skype.A o wzrost nie pytalam:)Ale moze faktycznie lepiej sie jemu nie spowiadac z adresu i miejsca pracy za szybko.