Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 09_12

pytanie do mam kilkulatków

Polecane posty

Gość anka 09_12

mam takie pytanie: mój synek ma prawie 3 latka i zaczyna zadawac pytania skąd sie wziął, skąd się wzięla mama i tata - akurat na te pytanie nie mam problemu z odpowiedzią ale zastanawia mnie inny temat: dla przykładu, do tej pory nie miałam problemu wziąć prysznic przy małym, np. gdy bylismy cały dzień sami dla względów bezpieczeństwa brałam go do łazienki, teraz jednak zaczyna pytać o rożne rzeczy i zaczęłam sie krępować jak to jest u was? kiedy wprowadzić rozdzielność np. kapieli

Gość gościówaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zakrywanie się przed dzieckiem to duzy blad, pracuje ze studentami którzy później jak zobaczą kawalek cycka to glupieja.nie wolno robic tematu tabu z poznawania własnego ciala, ja nie mam problemu gdy corka wejdzie mi do łazienki gdy się kąpie, wie, że mam piersi i jakos nie ekscytuje się tym ponieważ dla niej to normalka. gorzej z tymi dziecmi których rodzicie chodza okutani i nic nie tlumacza.

Gość gość
ja tez nigdy nie ukrywałam swojego ciała przed synkiem.teraz ma 2,5 roku.

Gość gość
Ja mam córki, ale tez nie ukrywam sie jakos specjalnie. Zadaje pytania to powaznie jej tłumacze co i jak i juz. Mąż natomiast się krępuje ale jak córka go podglądnie to nie ma tragedii;)

Gość gość
a czego się tu krępować???? jak pyta to wytłumacz mu czym się różni chłopak od dziewczynki....