Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapomniana1990

objawy ciazy czy okres

Polecane posty

Gość niezapomniana1990

hej miesiac temu wyjechalam nad morze na wakacje na tydzien tam dostalam okresu, trwal on 1 dzien. Stwierdzilam ze to zmiana klimatu. Za tydzien mam dostac nastepnego, okres mam co 28 dni idealnie. Od 4 dni zle sie czuje. Spie po 15h, bola mnie jajniki , szczegolnie prawy jajnik, pewnego dnia tak mnie zabolal ze myslalam ze bede wzywac karetke, "ciagnie mnie" w okolicy pępka, bola mnie piersi raz jakby ktos mi wbijal igle w sutki a raz mnie straszne swędzą. w dodatku od czasu do czasu boli mnie kręgosłup a w szczegolnosci jego dolna częśc i kości biodrowe do tego stopnia że nie moge chodzic. Ostatnio tez moj zoladek nie przyjmuje pozywienia, albo mnie koszmarnie piecze albo wszystko poprostu laduje w toalecie. aha i od przyjazdu z nad morza odwiedzam toalete bardzo czesto. wprawdzie mialam tam zapalenie pecherza ale od wyjazdu mina miesiac a ja dalej biegam d lazienki Czy to moze ciaza? czy to tylko napiecie przedmiesiaczkowe i jego objawy ?

Gość gość
Ten 1 dzien plamienia to pewnie nie byl okres a plamienie implantacyjne, zrobilabym test.

Gość gość
Robilam test dwa tygodnie temu wyszedl negatywny tyle że robiłam go kolo godziny 16 a slyszalam że test powinno się robić rano?