Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Gdzie jest ten chłopak od linków i polskich szkarad

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0

Polubiłam go :O🖐️

Gość hozbullach
Siedzi w afganskim wiezieniu za obcinanie penisow murzynskim r****czom polek. W ciupie moze sobie jedynie kozki popykac buhahaa Terenia jak tam Ahmedzik? Lodzika mu zrobilas z rana?

Gość 0 Terenia 0
Już jakiś ciapacki zlew się przywlekł :O Nie każda chce psuć rodaczkom opinię puszczając się z marginesem jakim jest ciapactwo i murzyństwo :O

Gość gość
wolisz margines zwany polactwem? no tak tobie to tylko polaczek zostal

Gość 0 Terenia 0
Z polactwem też nie trzymam, no chyba że jestem w Polsce :O🖐️

Gość gość
no zobacz a sama poleczka jestes. Na dodatek nezle jebnieta.

Gość 0 Terenia 0
Widzę, że polaczkowi nie przyszło do głowy, że z pracy mogę se napie.rdalać te posty :O 🖐️ No tak, bo polskie robole wyjeżdżają tylko rowy kopać :O🖐️

Gość gość
To musisz miec baaardzo rozwojową prace "robolu" skoro od rana do popołudnia siedzisz przed kompem na wątpilwej jakości forum :o Chyba jako portierka, bo twoje ambicje ograniczają się na wjazdach na ciapatych i murzynów :o Ja w przeciwieństwie do ciebie, pracuje jako inżynier - aerodynamik w firmie projektującej/ budującej silniki odrzutowe MTU aero engines. Nigdy wczesniej nie udzielałem się na tym forum, ale lubie was czytac dla zabawy. Ty Terenia jestes tutaj codziennie i tak od świtu do nocy :D Weekend tez przebimbałaś przed komputerem. Prawda jest taka , że siedzisz tutaj 24h/na dobe. Kazdy już napisał, co miał napisac tylko ty kolejny dzień, ba miesiąc! z rzędu klepiesz w kółko i to samo.. Jesteś nudnaaaaaaaa:o

Gość 0 Terenia 0
Pracuje w pralni u kuzynki Ahmeda, moze praca nierozwojowa, ale za to mam czas na kafeterie i inne strony. Osttanio znalazlam swietny filmik instruktazowy na redtubie. Musze wyprobowac z mezem w weekend

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nigdy wczesniej nie udzielałem się na tym forum, ale lubie was czytac dla zabawy." X Facet podczytujący babskie forum, co za dno :O🖐️