Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wojownik92

OSTROPEST PLAMISTY ORAZ KARCZOCH

Polecane posty

Go艣膰 Wojownik92

Witam kupilem ostropest plamisty w postaci "nasiona mielone" oraz "ziarno" ktory byscie polecali?? czy jak biore jeden to drugiego juz nie moge?? od miesiaca mam problemy z watroba po virusie EBV, co byscie mi doradizli na ten temat, kupilem tez karczoch czy jak biore ostropest to moge sobie normalnei zaprzac karczoch?? prosze o odp, z gory dzieki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zawsze lepiej kupic ziarna i przez za偶yciem samemu sobie zmieli膰. Bo z mielonego szybko si臋 ulatniaj膮 warto艣ci od偶ywcze i jest mneij warto艣ciowy. Ja mieli艂am sobie ma艂膮 ilo艣膰 jednorazowo, kt贸ra starcza艂a na ok. 3 dni. Bra艂am to kilka miesi膮cy (codziennei rano i wieczorem) z my艣l膮 o oczyszczaniu w膮troby, bo wyczyta艂am, ze przebarwienia na twarzy to tzw. plamy w膮trobowe i oczyszczenie w膮troby powinno pom贸c. Nie pomog艂o. Prawd臋 poweidziawszy po kuracji ostropestem nie zauwa偶y艂am w organizmie 偶adnej r贸偶nycy - moze w膮troba si臋 oczy艣ci艂a (?), ale ja nic z tego tytu艂u nie odczuwam - ani nie czuj臋 si臋 jako艣 lepiej, l偶ej, ani przebarwienia nei znikn臋艂y, ani nic. A wiele sobie po tym ostrope艣cie obiecywa艂am .....

Udost臋pnij ten post

tabletki przeciw niestrawnosci firmy labofarm zawiera 5 ziul w tym ostropest kora kruszyny kozen mniszka mieta piepszowa owoc kminku ja te tabletki zawsze mam w pogotowiu jak mam zgage czy czy przejem sie, diet臋 D膮browska same warzywa owoce zwane te偶 postem daniela na to nie ma lekarstwa ale szatan da艂 choroby to b贸g da艂 zio艂a ale teraz znajdz te zio艂o ktury zwalczy to jeszcze mozesz poprosic jezusa by cie wyleczy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 u偶ywa艂am bo mam zesp贸l gilberta i notoryczn膮 z贸艂膰 na twarzy.Bra艂am 3 miesi膮ce zero poprawy

Udost臋pnij ten post