Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dentistry

GDC rejestracja

Polecane posty

Gość dentistry

Witam, czy któraś z higienistek lub asystentek stomatologicznych miała problem z GDC związany z nie uznaniem tłumaczenia przez polskiego przysięgłego tłumacza? Jeśli tak to jak z tego wybrnęłyście. Pozdrawiam

Gość gość
Po pierwsze to sie nie oplaca rejestrowac z GDC jako asystentka z polskimi kwalifikacjami ,strata czasu i pieniedzy.Wystarczy zapisac sie na kurs dla dental nurse i uczeszczac na zajecia w soboty albo wieczorem raz w tygodniu.Jezeli sie dobrze poszuka mozna znalezc bezplatne zajecia co jest tez dobra okazja zeby podszkolic jezyk.Polskie higienistki maja podwoje kwalifikacje asystentki i higienistki.Z tego co wiem GDC nie chca rejestrowac higienistek jako asystentek,ale to nie tragedia bo mozna je latwo zdobyc w uk.

Gość gość
Hej, dentistry wlasnie przeczytalam twoja wypowiedz z innego watku,tylko mi nie mow ze wywalilas 5 tys zl zeby sie zarejestrowac jako dental nurse z kwalifikacjami higienistki bo to jest naprawde walka z wiatrakami.Take it easy, idz na kurs dla asystentek,jezeli jestes na kursie to mozesz pracowac,zdobadz doswiadczenie,poducz sie jezyka i sie rejestruj jako higienistka,

Gość gość
Przeciez wiekszosc osob twierdzi, ze zostanie teraz asystentka badz higienistka stomatologiczna w UK graniczy z cudem, bo tak jest ze wszystkim ciezko...??!!

Gość gość
Zeby w ogole podjac kurs na dental nurse trzeba najpierw zdac GCSE w UK

Gość patryszon
hej . mam pytanie czy ktorejs z was udalo sie juz zarejsterowac w gdc ? ja wlasnie sie zberam do tego i po przeczytaniu tych wsystkich wypowiedzi jakos stracilam nadzieje ze to mi sie uda:(