Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to moze byc Pieczenie przy oddawaniu moczu

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze pewnie kazdy z Was powiaze to z zapaleniem pecherza/cewki ale ma to chyba zwiazek z moja grzybica pochwy ;/ Wiem ze pieczenie cewki moze byc jednym z objawow, ale np to pieczenie ustepuje gdy wypije duzo plynow, a nasila sie np gdy dlugo trzymam mocz lub malo wypije. Czy ktos mial tez takie objawy w czasie grzybicy czy raczej wiazac to jeszcze z jakims zapaleniem ukladu moczowego?

Gość gość
raczej z zapaleniem. Też miałam grzybice. Każda kobieta średnio chociaż 2 razy w życiu to ma, wystarczy ze organizm będzie osłabiony i już gotowe. Skoro masz tą grzybicę to byłaś już u ginekologa czy dopiero będziesz szła? Jak będziesz szła to wspomnij o tym mu :) ja jak mam grzybice to 4dni i znika :P wystarczy jaknajszybciej odbudować flore bakteryjną a więc dużo kefiru maślanki jogórtu naturalnego i po problemie :P

Gość gość
Rzeżączka. Napewno rzeżączka.

Gość gość
Miałam tak zapalenie i zakażenie układu moczowego. Idź do lekarza bo ja tak sobie to zaniedbałam i potem mi się rzuciło na cały układ moczowy...2 tygodnie wyjęte z życia...myślałam, że umrę z bólu nerek. Im szybciej pójdziesz do lekarza rodzinnego tym lepiej...pewnie zapisze Ci tylko furagine, jeśli to początki. Pamiętam, że nie mogłam brać leków typu aspiryny czy polopiryna, pomimo gorączki bo temperatura zamiast spadać skoczyła do 42...tak...dorobilam się gorączki.

Gość Marianka03
A jakie lekarstwa są najlepsze na zakażenie układnu moczowego?

Gość gość
Niestety masz raka