Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już 26 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość thayger
Ściągaj gracie problem z głowy

Gość gość
No to mam 4 lata ;) ale mam zamiar skonczyc z tym jeszcze w tym roku, bo c*pka swędzi nawet jak podrapiesz! Chce korzystac w koncu z mlodosci

Gość gość
Ja mam z kolei 28 lat i jestem dziewicą. Jestem w dodatku piękna. Nie, to nie jest żart z tym, że jestem piekna gdyż tak twierdzą ludzie gdziekolwiek się tylko udam.

Gość gość
hahahah z pewnoscia jestes piekna... ;)

Gość gość
Tez jestem piekna:) serio

Gość gość
wszystkie jestescie sliczne i dlatego nie macie facetow... :D to taka kobieca logika... :D

Gość gość
A idz;) ja nie mam faceta bo ten ktorego kocham mnie nie chce;) proste, jestem wierna

Gość gość
Więc ja chętnie popiszę z dziewicą. O seksie...

Gość gość
a pisz, mysle, ze bede kochac seks;) potrzebuje tylko faceta;)

Gość namichwwann
Przewaznie dlugo dziewicami sa wlasnie te piekne, bo sie cenią i byle komu, byle gdzie skóry nie oddają. Takie to trudne do ogarnięcia? Pozdrawiam, autorka topiku atrakcyjne dziewczyny tez maja przej****e ;)

ja juz troche jestem na tym forum, lubie z wami gadac, ale jak mi tu ktoras pisze ze jest atrakcyjna, sliczna i w ogole to podchodze do tego ze sporym dystansem... :P :)

Gość namichwwann
No i bardzo dobrze, nie wątpie że są tu osoby które 'lekko' koloryzują, ale to działa też w drugą stronę, bo sporo osób przesadza zapewne ze swoją brzydotą ;) jednakże nawet odchodząc od tego co tutaj piszą dziewczyny, to ja nie wątpie że piękne dziewice istaniją i dlatego są właśnie dziewicami, bo są piękne :)

:D no co ty opowiadasz w ogole. z moich obserwacji wynika raczej ze wy macie wieksze seksualne potrzeby niz my a w wieku tak okolo 32-35 lat to juz w ogole nie mozecie sie opanowac... :P:)

Gość gość
jedni to nazywaja zasadami ja to nazywam niskim libido.prawda taka,ze krew nie woda i bycie dziewica i nie zaznanie seksu tuz przed 30-stka....no coz...tylko mi nie gadajcie,macie cholernie wysokie libido ale dajecie rade przez tyle lat:)jedno przeczy drugiemu.nawet najlepsze dildo nie zastapi mezczyzny.

Gość namichwwann
Libido ma każda brzydka czy ładna :p ale dla wiekszosci kobiet seks to nie sam seks tylko coś wiecej i jak c*pka swedzi a ulzyc nie ma komu, to jakos sie przezyje nie wchodzac byle komu do lozka. Ja tu wczesniej pisalam jako gosc, ta od 'paluszkow'. I powiem, ze chociaz do 30 mi daleko, to juz dlugo nie wytrzymam :D podziwiam was dziewczęta za konsekwencję w czekaniu, żałuję że tak dużo czasu już straciłyście.

Gość gość
wiekszosc kobiet tak naprawde odkrywa swoje prawdziwe potrzeby ok.30-stki.wiec ja sie pytam czy warto byc taka niedoswiadczona pania w srednim wieku?:P

Gość gość
To z urodą nie ma szału u ciebie... Wiesz co, może to dobrze, nie rozmnażaj się.

Gość no wiec coz
Moge podpisac sie pod teza zawarta w temacie - kolejna 26-letnia dziewica zglasza sie. W dodatku (jakkolwiek niewiarygodnie to zabrzmi) jestem calkiem ladna (zadna tam ze mnie skonczona pieknosc bron Boże! Ale mam swoje atuty: szczupla sylwetke, naturalnie jasne, dlugie do pasa wlosy, ladnie wykrojone usta i delikatne rysy twarzy sprawiaja, ze jestem calkiem atrakcyjna i "moge sie podobac" a konkretnie to trafilo sie kilku fajnych chlopakow ktorzy byli mna zainteresowani:).WIEM, ZE U PODLOZA MOJEJ SAMOTNOSC I BRAKU DOSWIADCZEN W RELACJACH DAMSKO MESKICH NIE LEZY WYGLAD (obiektywnie brzydsze dziewczyny pozostaja w szczesliwych zwiazkach) ALE ZRYTA PSYCHE (ewidentnie jest ze mna cos nie tak, mam jakis feler i jestem tego swiadoma...sadze ze z innymi "podstarzalymi hehe dziewcami sprawa wyglada podobnie) ot i cala tajemnica PS u mnie chodzi o jakas dziwaczna blokade -jestem patologicznie niesmiala w kontaktach z mezczyznami a boje sie ich do tego stopnia ze w gronie moich znajomych (takich z ktorymi gadam i utrzymuje relacje a nie tylko znam z widzenia nie ma zadnego kolegi, same baby)

Gość namichwwann
A ten znowu z urodą w********a. Weź się schowaj mały człowieku :D

;) ilez ty nikow masz, ta od paluszkow, ta od kobiety maja gorzej... :D jak masz na imie?

Gość gość
Są dziewicami nie dlatego, że są piękne, raczej mimo tego, że są piękne (zakładając, że to prawda). Jeśli kobieta po ćwierćwieczu nadal nie spotkała faceta, z którym mogłaby zainicjować tę sferę życia to albo jest z nią coś nie tak (co nie ma żadnego związku z urodą, ładne kobiety też mogą być zryte, wyalienowane itp.), albo ma wyjątkowego pecha, powtarzam - wyjątkowego, więc prędzej chodzi o to pierwsze.

Gość PAN KUTASINSKI
poznalem kiedys dziewice i nigdy wiecej! tego nie,tego tez nie,to boli,to nie wypada i takie tam.kobieta miala prawie 32 lata.ewidentnie stwierdzam,ze z ze starszymi dziewicami jest cos nie tak.normalny czlowiek ma swoje potrzeby i nie bedzie czekal az mu pierwsze zmarszki wyjda.zrszta co za przyjemniosc instruowac na kazdym kroku stara krowe,30 lat i wielkie rumience przuy zdejmowaniu majtek.smiesze i zalosne jednoczesnie.

Gość namichwwann
Jeden mam nick, ten ktory widac, ale czasem nie zauważam jak się odnawia strona i wpiszę się jako gość. No coz wiec - ja mam znowu wrazenie, że każdy facet chciałby mnie wykorzystać i porzucić. Wiec cos z psychiką pewnie też ;)

Gość namichwwann
Zapomniałabym, Małgorzata, miło mi ;)

no ewidentnie... :D a co bys zrobila jak by sie pojawil taki wiesz, przystojny, i by cie zaczepil...? :)

Gość namichwwann
Panie kutasinski, z krową sypiać toż to zboczenie.

Gość namichwwann
Mnie tam non stop zaczepiają. Ostatnio stwierdziłam, że pal sześć, wybieram najfajniejszego i majty w dół. Mam nadzieję, że nie stchórzę :D