Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowania polskich kobiet i ich stosunek do siebie jest porażający

Polecane posty

Gość gość

Co rozmawiam z kobietą to głównym jej tematem jest praca albo ostatnia popijawka czy to w klubie czy w domu. Pomijam ze większość ma kompleksy róznego rodzaju, które są zupełnie nieadekwatne do rzeczywistosci. Skąd to się wzieło, co jest z wami baby, że nie mozna nawiązać z wami rozmowy na takim poziomie intelektualnym, ze będzie ona dla rozmówcy wyzwaniem.

Gość korea poludniowa
stary... powyzywac to sie mozesz z zona w 4 scianach :classic_cool:

Gość Ogarnieta
Zarzuć jakiś ciekawy temat, to popiszemy :D

Gość gość
A o czym bys chcial rozmawiac z kobieta:)? Ja nawet jako bezrobotna o pracy bym nie mogla pogadac,,,

Gość gość
kompleksy pewnie od tatusia... zamiast chwalić i motywować córki to nie poświęcali im czasu i krytykowali za każdy dodatkowy kilogram i pryszcza na nosie...

Gość gość
No nie gadaj, ze ojcowie tak robia...? Jak sie pytalam taty czy zna kogos ladneijszego ode mnie to mowil, ze nie;d

Gość gość
kobiety nie dopuszczają przecież mężczyzn do ojcostwa bo bardziej zależy im by siedzieli oni w robocie. To matki ciągle krytykują dzieci, krytykują córki za nie idealny wygląd bo same w młodości o nim marzyły. Ojciec chce porządnego mężczyzny dla córki.

Gość gość
robią tak a przynajmniej robili jak byłam nastolatką... może nowe pokolenia ojców jest inne.... oby...

Gość gość
Moj tatko tez mi wlewa :D a niechby mi sprobowal powiedziec ze jestem brzydka, to by gwiazdki ogladał

Gość gość
Matki też krytykują córki z powodu zazdrości o młodość córki. Wiadomo, że kobieta dla kobiety zawsze będzie wrogiem.

Gość gość
Hahahaha no wezcie serio? Mi to slodza do dzis, ze jestem najsliczniejszym anioleczkiem a mam juz 26 lat...

Gość gość
trochę się mylisz bo glownym tematem kobiet są faceci związki jak im zle samotnie i inne takie ,zadnych tematow mających jakąś głębszą wartość dlatego zrezygnowałam z koleżanek bo mi uszy zwiędły już na 20 lat