Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabbii1

nie poddam sie

Polecane posty

tak tak czas najwyzszy wziasc sie za siebie . zaczełam dzisiaj i chciałabym zrzucic jakies 15-20 kg to zalezy jak bede sie czuc nie miałam czasu wczesniej wejsc na kafe dlatego robie to dopiero teraz i mam nadzieje ze ktos sie przyłączy ;) ja zapraszam bo w grupie razniej i jedna osoba moze motywowac druga moj plan to mz , pic duzo wody w zasadzie jesc zdrowo , codziennie brzuszki i 3 razy w tygodniu zajecia w klubie fitness a od pazdziernika 2 razy fitness i 1 raz basen dzis juz ide na pierwsze zajecia :) pozniej jak sobie wyrobie kondycje to bede chodziła na dwie godziny pod rzad ;) to jak ktos chetny ze mna?

teraz mykam na zajecia ale napewno odezwe sie wieczorkiem, mam nadzieje ze nie bede juz sama

Gość MagdaMagda1
Ja też mam plan na odchudzanie, bo już dosyć tego niemieszczenia się w ulubione ciuszki. mam już plan dietetyczny, i ćwiczenia (biegi i pływanie). Postanowiłam szybko schudnąć więc się wesprę takimi kapsułkami http://nutrina.pl/30,african-mango.html . Podobno są świetne, bo pozwalają zrzuci kilkanaście kilo w kilka tygodni.

gabbii1: Bardzo ambitne zamierzenia. Życzę wytrwałości! Jedna tylko rada. Nie próbuj zrzucić tych zbędnych kilogramów za wszelką cenę i jak najszybciej. Najlepiej dojść do wymarzonej wagi małymi kroczkami. Nic na siłę! absolutnie odradzam jakiekolwiek medykamenty przyspieszające odchudzanie. Powodzenia!

Gość gość
przeciez ona reklamuje te tabletki na kazdym topiku pod innym nickiem masakra spam sie nalezy za takie cos

Gość gość
Witajcie! Co do diety polecam bloga : http :// slim-style. blogspot. com/ (z boku wybrac: moja wlasna i sprawdzona dieta) :) Jest to blog mojej kolezanki, znajduja sie tam niskokaloryczne posilki i przepisy!! Pozdrawiam :D

Coś mi się wydaje, że zły adres podałaś tego bloga, sprawdź to i wyślij jeszcze raz, bo jestem bardzo ciekawa tej diety, no i oczywiście przepisów.