Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neha

czy powinnam cos zmienic w jedzeniu

Polecane posty

A więc tak zawsze jadam mało , ale od jakiegos miesiaca jadam nawet dosc sporo. Mam 165 wzrostu i waze 50 kg . Caly czas wydaje mi się, że jestem coraz grubsza inni mi mówią, że jestem chuda. Ogólnie codziennie na śniadanie jem płatki bądź kanapkę z czymś , potem potrafie zjeśc chipsy ( nie zawsze) i cos słodkiego ( też nie zawsze) . Obiad jem cały czas, po obiedzie też lubie coś zjeść słodkiego. Nie zawsze jem kolacje nie raz najem sie słodkiego. Boje się, że przez to tyje ;(

Gość gość
musisz jeść więcej pączków i lodów, ja jedząc tylko to schudłam 30kg:)

Gość gość
ale ja serio piszę, poczytaj o tej diecie na necie, pączki lody przyspieszają spalanie, ale trzeba jeść tylko to, z innym pożywieniem wchodzą w takie reakcje, że się niestety tyje;/

Gość rIya
puszczam wyjątkowo śmierdzące bąki po jedzeniu zawierającym związki siarki, takim jak jajka lub surowa cebula. Staram się ich w ogóle nie jeść, ale czasami jest to niemożliwe. Zwłaszcza jak idę do kogoś i ktoś mnie czymś zawierającym te składniki częstuje (zwłaszcza w święta wielkanocne...) To poważny problem, bo o ile na razie mogę sobie takie ataki przesiedzieć w pokoju i wietrzyć mieszkanie, to za jakiś czas, kiedy już zamieszkam z moim chłopakiem może to być... dość przykre. Nie chciałabym go zadusić....

Gość gość
Ale macie zryte mózgi