Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AL55

mieszkanie samemu w pojednke

Polecane posty

Gość AL55

Jakie macie doswiadczenie z mieszkaniem całkiem samej/samemu? Samotnośc i cisza po jakimś czasie nie zacznają za bardzo doskwierać? Korzystacie z wolności i sprowadzacie sobie kogoś czasem na noc? Opowiadajcie

Gość gość
mieszkam sama jak wracam do domu to jest chlodno glodno i smutno

Gość gość
ja tez mieszkam sama, za granica, a do tego facet dla ktorego tu przyjechalam mnie zostawil. Aha wlasnie od dzisiaj jestem bezrobotna

Ja miałem takie doświadczenie ;) Wiele zależy od tego jakim typem człowieka jesteś, introwertyk, typ samotnika będzie się miał dobrze, lecz osoba lubiąca być często w towarzystwie innych szybko wymięknie. Dobrze czułem się mieszkając całkiem samemu, przynajmniej pierwsze tygodnie ale z czasem brakowało towarzystwa i wtedy szukałem kogoś by choć 5min porozmawiać. Jeseśmy istotami społecznymi co poradzić ;)

Gość gość
Nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś. Moje mieszkanie - to mój azyl. Wstęp mają tylko wybrani, od czasu do czasu i na krótko!

Gość gość
Dlaczego jeates bezrobotna, co sie stalo?

Gość gość
mieszkam sama, od 2 miesiecy, jest super, wczesniej mialam lokatorke, halasliwą grubą brudaske :) jestem szczesliwa, czasem wpada do mnie chłopak, jesli mialabym z kims mieszkać to tylko z nim

Gość gość
jestem bezrobotna bo hmm kolezanka "liderki" grupy poklocila sie z moja kolezanka, ktorej to owa liderka tez nie lubila. Jej kolezaneczka sie jej pozalila, a ta niewiedziec czemu zaczela sie wyzywac na mnie, na co ja sobie nigdy nie pozwalam, a ze jako jedyna dodatkowo nigdy nie wlazilam jej w d*pe, to postanowila mnie ukarac i zadzwonila do biura, poskarzyc sie szefowej ( jej kolezance z reszta) i tak w niedziele dostalam tel z biura, ze "zamowienia sie skonczyly" i nie ma pracy dla mnie. To tylko polaczki za granica:)

Gość WildFlowerInTheCity
Mieszkam sama od prawie roku i bardzo to sobie cenie :) Ale fakt, jestem typem samotnika ;)

Gość BardzoZbuntowanyAnioł
Ja też uwielbiam mieszkać sama. Jak mi ktoś marudzi to mam ochotę zabić. W domu lubię być sama, lubię ciszę i spokój.

Gość BardzoZbuntowanyAnioł
I nie musze czekac w kolejce do WC i wąchac smrodów cudzych gówien :)

Gość gość
Też mieszkam sama, mam pracę, hobby, przyjaciół, znajomych, przez większość czasu jest ok, nie przeszkadza mi w ogóle przychodzenie to pustego mieszkania, wręcz przeciwnie :)