Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriakwiatek02

Mężczyzna jakiś dziwny

Polecane posty

Gość kafeteriakwiatek02

Witam mam taki nie typowy problem jestem z partnerem prawie 2 lata.Mieszkamy u moich rodziców i jest dobrze między nami kochamy się bardzo.A kiedy jedziemy do niego do rodzinnego domu to zaczyna się piekło normalnie jest dziwny jakiś dotknąć go nie moge nawet bo ucieka i krzyczy na mnie drze się bez powodu na mnie.Czasami czuje się jak oddtrącony pies. Niewiem skąd takie zachowanie bo tylko gdy jestesmy w jego domu rodzinnym to tak jest bardzo mnie boli to co on robi już nie raz byśmy się rozstali przez te wyjazdy do jego rodzicow pomóżcie mi co mam robić może zaprzestać jezdzić z nim tam sama niewiem jestem w potrzasku:-(((((

Gość gość
ile macie lat,jego rodzicow jak oceniasz?

Gość gość
a moze by tak zapytac partnera? moze w jego domu nie okazuje sie uczuc i jego to krepuje?

Gość Kafeteriakwiatek02
Mamy po 22 lata.Hmmm no w jego domu rzeczywiście nie okazuje się dużo uczuć też tak pomyślałam że może się krepuje ale nawet kiedy jego rodzice wyjda z domu to on i tak nie jest mną zainteresowany:-(jutro wlasnie wracamy do mojego domu i zapewne będzie ok.Ale na dluższy czas nie wiem jak to rozwiązac bo jezdzimy do niego co miesiac praktycznie

Gość Kafeteriakwiatek02
Dodam, ze gdy mnie odtraca, to bije mnie po twarzy miotelka do kurzu i krzyczy 'kim ty krrwa jestes pajacu'

To Mu oddaj i powiedz, że dla niego już nikim... Jezu, takie dziwne zachowania, a Ty jeszcze nie wiesz, co zrobić? Chcesz całe życie być "pajacem"?