Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdziwiona_ona

Poznałam Turka i co teraz

Polecane posty

Gość gość
Oni są bardzo mili na początku, ale turki to cwaniaki którzy potrzebują Polki tylko po to żeby interes na nią otworzyć jak osiągną to co chcą to traktują jak ....... straszni z nich babiarze i dziecioroby tylko nie biorą za to odpowiedzialności. Odradzam szczerze!!!

Gość gość
Ten temat bardzo dobrze ukazuje czemu normalni mężczyźni powinni się trzymać z daleka od KAŻDEJ dziewczyny chodzącej do klubów.

Gość gość
ONANIZM LECZY

Gość gość
gość z Dlaczego?

Gość gość
Hm autorko topiku . A czy ci wszyscy cudzoziemcy których wymieniłaś to byli Twoi koledzy czy PARTNERZY ?! Bo masz całkiem spore doświadczenie z cudzoziemcami . Piszesz w miarę logiczne więc nie jesteś gęsią z pipidówy zafascynowaną cudzoziemcami (oby..) . Masz pewien instynkt samozachowawczy co pozwala sądzić że nie cierpisz na jakąś formę homochromofilii -to dobrze. Opis sugeruje że nie jesteś blondi lalą czyli ich fetyszem . Dla Twojej wiedzy -Turek to Turek czyli umysł formowany na zupełnie innych wartościach .

Ci wszyscy obcokrajowcy (tylko trzech przecież?) nie byli moimi partnerami, żaden nie był... Fakt, spotkałam się na randce, góra trzech. Po pierwsze - w każdym z tych przypadków to nie było "to". Po drugie - w Polsce byli na chwilę głównie ze względu na studia. A mi związek na odległość nie odpowiada. Cieszę się, że na nich trafiłam, bo miałam w nich później ciekawych znajomych. Czy to naprawdę spore doświadczenie? W moim mieście obcokrajowców jest mnóstwo (miasto studenckie), więc trafić od czasu do czasu na jakiegoś nie jest żadnym problemem :) Homochromofilia - a co to jest? Każdy mi mówi, że Turek to i tamto, ale jak to przedstawia się w praktyce?