Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w zwiazku i brakuje mi milosci

Polecane posty

Gość gość

Pisze zeby sie wygadac. Jestesmy juz prawie rok. Nie ma juz dla mnie tyle czasu co kiedys. Zaczynalismy ze soba, to spedzalismy razem cale dnie cos wspolnie robiac, teraz spycha mnie na ostatni plan. Walcze o nas a on jak d*pek mi odpowiada ze jak bedzie chcial to sam napisze. Mowi sie ze jak sa checi to sie znajdzie sposob a jak sie nie chce to znajdzie sie powod, i to idealnie odzwierciedla to co sie teraz dzxieje. Jesli to dalej potrwa to nasz zwiazek nie przetrwa, nie bede kolem zapasowym. Boli mnie w srodku, bo kiedys z pogarda patrzylam na dziewczyny, ktorych faceci nie mieli dla nich czasu bo moj zawsze dla mnie mial ten czas i chetnie spedzal ze mna kazda chwile, a teraz sama to przechodze. Faceci to c***e a milosci nie ma.

Gość mala miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
z pogarda patrzylas na te którym zle?to nie wiem czy zasługujesz na rade,ale Ci poradzę jak gonisz króliczka to ucieka jak oplatasz to się dusi ,zrob odwrotnosc

Gość gość
czulam sie lepiej ze mnie to nie dotyczylo, ze nie musze sie meczyc z kims takim, i ze one tkwa w czyms raniacym na wlasne zycenie. nie miesiac, a rok juz np.

Gość aaaa akoootki dwa
Olej go na jakis czas a wroci z podkulonym ogonem