Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można tu z kimś pogadać wieczorami

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.....

Gość gość
tak o wszystkim, nie mam z kim na co dzień, i tak czasem smutno i jesień się robi.....

jesien bywa piekna trzec tylko dostrzec to co najpiekniejsze-cudne kolory lisci...lesne skarby maliny, jezyny,grzyby itd

Gość gość
chyba każdy jednak czasem tak ma, chociaż wybrałam samotne życie po wielu burzach...., ale jednak człowiek potrzebuje przyjaciela, żeby zwyczajnie wymienić jakies poglądy, czy pogadać o minionym dniu

Gość gość
nigdy nie lubiłam jesieni, jest mi ciągle zimno, i łapie chyba deprechę

odnosnie jesieni-kiedy zaakceptowalam siebie polubilam i jesien.,dlaczego? bo jestem w tych latach jesiennych :)

Gość gość
ja tez nie jestem młódką- 44 się kłania, ale jakoś nie pogodzona jeszcze z losem i latami:) ostatnio przygarnęłam nawet kotka małego ze wsi, jest trochę lepiej, ktoś na mnie czeka jak wracam z pracy chociaż :)

Gość gość
fajnie, to spotkajmy się tutaj jutro :) dziś już będę się zbierać jutro praca...., bardzo wcześnie wstaję

Gość gość
witaj, co słychać? dziś u mnie trochę słońce wyszło i w życiu i na dworze :)

Gość gość
to juz ostatki takiej pogody, ale własciwie dobrze, lata też nie miałam fajnego, żadnego urlopu......eh, porobiło sie mi trochę ostatnio

Gość gość
jeeeny, męża, dzieci...... i nie masz z kim pogadać? jakie to jest smutne trochę, ja mieszkam sama, męża jeszcze mam ( sprawa rozwodowa bedzie 20 tego), dzieci dorosłe, przeprowadziłam się ostatnio, zmieniłam pracę i nikogo tu nie znam :(

Z ta samotnoscia to tak to czasami w zyciu bywa...czyms to jest podyktowane-moze brakiem zaufania, albo milosci, albo jeszcze czyms innym...sama juz nie wiem

Gość jefreyy
Ja przez ostatnie lata o tej porze roku odczuwam strach

Gość gosc nataka
moge dolaczyc? tez mam wolne wieczory. w sumie cale dnie. jestem z dzieckiem w domu 24 h na dobe i czasem tak jak dzis swiruje... eh ta samotnosc :(

Dlaczego nie nawiazujesz znajomosci w nowym miejscu? Pewnie w otoczeniu ktos by sie znalazl...moze wiecej odwagi i wiary w dobrych ludzi?

Gość gość
hm, rozwód nigdy nie jest czymś fajnym, u mnie to bedzie już drugi i to nie był raczej mój wybór, jestem wściekła na siebie że dopuściłam do drugiego ślubu i nie dałam rady, a niby było to takie przemyślane, ale wychodzi na to że nawet 5 lat nie wystarcza aby poznać drugiego człowieka. Raczej trzeba mi współczuć, albo raczej może kopnąć w d... żebym się znów nie zakochała

Gość gosc nataka
a co takiego bylo przyczyna rozwodu? ja jestem sama bo nie trafilam na odpowiedniego czlowieka. ciagle sie glowie jak nie powtorzyc tego bledu. zakochac sie chce, tesknie za kims obok, ale poki co strach jest silniejszy.