Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego chrupie i chrząka

Polecane posty

Gość gość

mój mąz przy jedzeniu wydaje dziwne odgłosy przy zamkniętych ustach gdy przeżuwa pokarm, przy każdym posiłku. Nie jest to głośne ale słychać jak coś mu tam w szczęce ,w gardle,nie mam pojęcia gdzie coś mu tam chrupie , to jest jakby wewnętrzne zadławienie się, jednym słowem je głośno,wewnętrznie, nie jest to mlaskanie ,to tak jakby mu cos w środku strzelało,chrząkało ,głośne przełknięcia. Doprowadza mnie to do szału, najpierw to usłyszałam, teraz obserwuję jak je i nasłuc**ję niedługo zwariuję od tego.

Gość gość
a to tak trudno sie go zapytac co to tak robi mu gdy je?

Gość gość
pytałam się to się rzucił,że coś wymyślam i żebym na siebie popatrzyła jak jem(a jem cicho, normalnie) więc widzę,że to coś dla niego temat drażliwy,przecież onto też musi słyszeć jak pogłos gdy tak się zadławia i chrumka ! Nie mam zamiaru go o nic pytać jak on się rzuca,was się pytam.

Gość gość
nie powinie tak zareagować. Nawiąż znów temat i powiedź żeby iść do lekarza z tym. Normlanie, i wspomij przed tym, żeby sie nie oburzał bo widzisz ze wie o co ci chodzi i czemu nic ie chce z tym zrobić. A co jak idziecie do kogos na obiad? tez tak jest?

Gość gość
Jak jesteśmy u kogoś to próbuje to ukryć ,nie je w kompletnej ciszy, coś mówi ,coś zakasła i jak ktos nie wie to się może nie domyślić, ale w domu jak sie nie kontroluje jest to głośne i dziwne , jadł zawsze bardzo szybko gdy każe mu jeśc wolno ,też słychać chrumkanie, jemu coś sie stało jakby na trasie- szczęka, usta ,gardło, przełyk.

Gość gość
Trwa to gdzieś od 2 lat.