Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak obstawiacie jutrzejszy final procesu Katarzyny W

Polecane posty

Gość gość

jak nic sie wywinie, nie pojdzie siedziec

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze jej nie dadza dozywocia. A powinni na conajmniej 25 lat zamknac bez mozliwosci warunkowego zwolnienia, zeby potem jak w koncu wyjdzie nie miala sznasy juz sie rozmnazac.

Gość gość
moim zdaniem wyrok bedzie 1:0 dla obrony. Proces typowo poszlakowy

Gość gość
cięzko jest obstawiać cokolwiek bez znajomości materiału dowodowego

Gość Ellisee23
jakiego materialu? dowodowego? dobre

Gość gość
"jakiego materialu? dowodowego? dobre" A co Cię tak śmieszy?

Gość powinna zostac uniewinniona
dlatego, ze dowod zadnych nie ma

Gość Ellisee23
przeciez tam sa same poszlaki o jakich dowodach mowimy? jezeli dostanie 25 lat albo jak chce prokurator dozywocie to w duzej mierze na podstawie "sadu" spoleczenstwa.

Gość gość
no tak, żadnego materiału dowodowego. Madzia upadła, potem złapała rączkami za szyję i się udusiła, a jeszcze potem w 25 stopniowy mróz popełzła do parku, wykopała sobie dziurę w ruinach, weszła tam, a potem się jeszcze przykryła, żeby jej nie znaleziono :(

Gość gość
Ta jasne dzieciak nie żyje i pewnie sam się jeszcze zakopał.

Gość gość
dozywocie! a ten obrońca niech nie osmiesza się--gdyby była niewinna,nie musiałby tyle godz produkowac się suka a nie matka

Gość stale_ciekawska
Na dobrą sprawę już mi się tą Katarzyną Waśniewską odbija i to baaardzo niezdrowo.Jak może proces ewidentnej sprawy ciądnąć się tyle lat?? Zabiła, powinna dostać dożywocie, a ona śmieje się wszystkim za plecami i raz,że żyje jak panisko, pewnie tam w celi ją jeszcze chronią, bo to przecież jakby nie było wielki " pokrzywdzony przez życie skarb". Mam nadzieję, że sędziowie i ławnicy myślą rozsądnie i nie dadzą się nabrać na łgarstwa i łzy,które zawsze ma na poczekaniu. Uważam, że za takie morderstwo i popełnione z taką przemyślaną premedytacją, powinna reszte lat spędzić za kratami, ale...... lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca.Okaże się dzisiaj. Tak prawdę mówiąc aż boję się wieczorem włączyć telewizor. Mam nadzieję, że Sąd i ławnicy staną na wysokości zadania i psychopatkę odpowoidnio ukarają.

Gość gość
co do matki nie będę się wypowiadać bo szkoda słów, ale nie czepiajcie się obrońcy to jego praca - każdy ma prawo do obrony więc ją broni -

Gość gość
TERESA GENS wczoraj ta psycholog mówiła że nie zdziwiła by się gdyby ją uniewinnili bo ona widziała takie przypadki

Gość gość
15 lat, dożywocia lub 25 lat nie dostanie

Gość gość
ja mam wciąż wrażenie, że oboje z Bartusiem liczą na uniewinnienie i wtedy wszystko pójdzie w niepamięc (bo według mnie, oboje są w to bardzo zamieszani) ale jeśsli dostanie wysoki wyrok, to dopiero się zacznie i kasia powie, ze to bartek...

Gość gość
Mam przeczucie, że ją uniewinnią... tak spokojnie i swobodnie się zachowywała podczas tego procesu jakby wiedziała, że gówno mogą jej zrobić. Na propozycje dożywocia nawet nie drgnęła... :o jak ja tej szmm... nienawidzę... jakby moje dziecko straciło życie nawet w wypadku jak ona twierdzi to mi i tak było już wszystko jedno i w dopie miałabym czy jestem winna czy nie . A to p1zdz1sko nawet nie wzruszone :o Bartuś sp1erdol1ł do Anglii pewnie też współwinny :o a sms z pieczarkami to ściema :o głupia dz1wka !!!!

Gość gość
tez mysle ze bedzie uniewinnienie i z tym zyebanym mezusiem zaczna nowe zycie gdzies dalekooooo i beda sie wszystkim smiac prosto w nos takim k****m zawsze sie udaje

Gość gość
dostanie 25lat lub dozywocie.