Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długa suknia na wesele

Polecane posty

Gość gruszka54243
Kurcze, jak tylko ktoś odbiega choć trochę od schematu to od razu "prowokacja"...:o Nie chcesz, nie czytaj, ale o kłamstwo proszę mnie nie oskarżać.

Gość gość
wg mnie jako zwykły gość to jednak gruszko przesadziłaś jakbyś była świadkową to bym zrozumiała, tylko też trzeba uważać, żeby suknia świadkowej nie była większa od sukni PM moja świadkowa miała suknię balową, była fioletowa, ale była mniejsza od mojej, razem wyglądałyśmy jak zgrany tandem dopasowany wizualnie, natomiast reszta panien miała długie i krótkie suknie, kolorowe, różne, ale żadna nie miała białej i żadna nie miała tak wielkiej jak moja i świadkowej. Ja będę świadkową u siostry mam kupiona suknię balową, ale lekko rozszerzaną, bez tych upięć, słowem bardziej jej do sukni wieczorowej niż balowej. Ale jeśli siostra kupi jakąś empire to ja tej balowej nie zalożę, tylko prostą, długą (też mam - kupuję zawsze kiecki na wyprzedażach bo taniej)

Gość gość
no ja bym nie chciała, żeby moja świadkowa ubrała się jak hrabina Cosel :D chyba już lepiej, że ta pani świadkową nie jest :D i tak nie przejdzie niezauważona, ale może jakoś mniej na świeczniku..

Gość gość
no też mi się wydaje, że nawet dla świadkowej za wielka ta suknia..sa suknie balowe i balowe ....

O matko :D Nie wierzę, że komuś taka suknia może się podobać :D Jest tyle pięknych, długich kiecek, a ta jest po prostu okropna :D Moja mama ma 60 lat i stwierdziła, że nie pamięta kiedy takie okropieństwa były modne (wyparcie? :D) I jeszcze do tego rękawiczki :D Nie no, leżę i kwiczę :D Już pomijam fakt, że od lat nie widziałam sukienki z gorsetem :D

Gość gość
a ja widziałam z gorsetem, ale ta pokazana na początku jest obciachowa

Gość AgataN3
Takie sukienki sa rzadko spotykane ale jak tylko masz do tego odpowiednia figurę to na pewno będziesz wyglądała zjawiskowo. Chyba nawet właśnie taka długą sukienkę widziałam tutaj http://aj-moda.pl/pl. Mozesz sobie tam za takimi sukienkami popatrzeć.