Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TRUDNA SYTUACJA W DOMU

Polecane posty

Gość gość

Mam dość wszystkiego. Mieszkam z mama, bratem, babcia i dziadkiem oraz ciotką. Mama choruje na nadciśnienie i serce. Ja mam 24 lata. Mój brat jest niedobry, nie pracuje, pije często, ma 28lat.Babcia i dziadek mają ciężkie charaktery- rządziciele, wszystko wymawiają, krzyczą. Martwie się o zdrowie mamy. Myślę nad wyprowadzką. chcę ,żebyśmy z mamą się wyprowadziły do innego miasta, gdzie ja studiuję (zaocznie). Koleżanka mówi,że mogłabym się do jej firmy załapać do pracy. Mama ma rentę. Wynajęłybysmy mieszkanie. Myślę tez o chłopaku, z którym jestem od 3 lat. On tez nie chce zostać w naszej miejscowości, bo krucho z pracą. Jak myślicie mam szanse się wyrwac? Bo czasem mam takie nadzieje, a przychodzą dni, kiedy moje plany wydaja mi się nierealne

Gość teoriiii
Kochana dasz radę :) plany są realne tylko musisz się zawziąć. Brak pieniędzy w domu, a bardzo chciałam studiować w innym mieście, myślałam że pracy nie znajdę, że się nie dostanę na uczelnie że to że tamto, jak na razie wszystko mi sie pomyślnie układa :) znalazłam prace na wakacje, na uczelnie się dostałam, mam nadzieję, że dalej też się uda :) i trzymam kciuki za Ciebie :)

Gość Madera 12323
czemu nie? nie rozumiem, przeciez nie planujesz zostac prezydentem...