Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maseczkaróżana

A ja mam zajefajnego męża ciąg dalszy

Polecane posty

Gość maseczkaróżana

Pisałam tu wczoraj o tym, ze mam szczęście mieć fajnego męża, a niektórym na to, ze ktoś może mieć miło w życiu tylko "żółć się ulewała" :) To dodam, ze chyba kupimy sobie nowe autko : Forda Mondeo. Co sądzicie, "kochane"? Dla 2 osób i czasem psa :) Może kiedyś jakiegoś dzieciaka.

Gość gość
Ffajnie napisz cos wiecej. Czemu jest taki fajny? Moze ludzie nie rozumieja tego...ze niektorzy odczuwaja potrzebe dzielenia sie szczesciem z innymi

Gość maseczkaróżana
Napisałam ze 2 dni temu, że mam niesamowite szczęscie, bo mąż trafił mi się dobry, mądry, inteligentny, ciepły, dobrze zarabiający i w dodatku jeszcze gotuje i sprząta (zamiast mnie). Czytając tutejsze forum uświadomiłam sobie mojego fuksa ;) A ludzie tutaj od razu wyjaśnli mi, że: pewnie pedał, zdradza albo mnie zostawi. Wklejam linka do tamtego wątku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5692174

Gość gość
cieszymy sie twoim szczęściem. Co nie zmienia faktu, że np. ja mam debila za meża i brudasa. Każdemu według jego potrzeb, czy jak, kurde :o

Gość jam jest oligarcha
prowo

Gość maseczkaróżana
Jasne, prowo :) To prowo śpi i miarowo pochrapuje w sypialni. :)

Gość goodAnka
Hej, nie tylko Ty masz takie szczescie ;), tez mam cudownego meza. Ile macie lat? Jaki macie staż? ;)

Gość maseczkaróżana
ja mam wiek chrystusowy, on 4 lata więcej. Malżestwo od 1,5 roku, staz bycia razem niemal 8 lat (wspólne mieszkanie od 7).

Gość goodAnka
To my nieco mlodsi i staż również krótszy ;). A dzieci nie macie jak mniemam? ;)

Gość maseczkaróżana
nie mamy i na razie nie zanosi się byśmy mieli. Moze kiedyś. Ale jeszcze nie teraz.

Gość gość
też mam najukochańszego chlopaka, mamy wlasne śliczne mieszkanie i super drogie auto , nic na kredyt i jesteśmy bardzo mlodzi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Ja mam cudownego chlopaka;) mam nadzieje,ze bedzie moj juz do konca zycia, jest dobry,madry,inteligentny,przystojny,namietnyny,pracowity ,lagodny,bogaty nie jest,ale to mi nie robi roznicy

Gość gość
jezeli uda nam sie to i ja bede sie mogla pochwalic ze jest "moj". Jest idealny, taki jakiego szukalam :)

Gość gość
a ja to mam meza chama, wiesniaka i cwaniaka. ale za to kochanka mam przystojnego, kochajacego i umiejacego sluchac;] pozdro

maseczkaróżana, to szczęścia życzę na dalsze lata :) Tak to w życiu jest, że ludzi często zazdrość zżera! Mnie na szczęście nie musi, bo też mam wspaniałego męża, może nie gotuje i nie zmywa za mnie, ale ma wiele innych zalet :D

Gość life_o_life
Dlaczego od razu zazdrość? Też mam takiego męża, ale staram się z tym całym szczęściem nie obnosić i w oczy nie szczypać każdego, bo wiem że życie jest niesprawiedliwe i nie daje po równo, i nie chcę, aby ktoś czuł się gorzej, albo gorszym, bo ma męża alkoholika, albo bezrobotnego, albo choruje....to często nie jest jego wina ani w tym moja zasługa, że mi się udało, albo na razie udaje....I tak wiele rzeczy w naszym życiu dzieje się tak nagle i po 7 latach tłustych może przyjść 7 lat chudych, wystarczy pijany kierowca, nowotwór złośliwy, g****iciel na spacerze...Nie chcę moim szczęściem zasmucać i tak smutnego...