Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Czesc , mam 16 lat no i jestem za mloda na to aby miec dziecko. (Zeby nie bylo , zabezpieczalismy sie z chlopakiem prezerwatywami). Do stosunku doszlo ok.20 dni temu , od wczoraj gdy wstane rano jestem zakrwawiona, wczoraj przez caly dzien oprocz rana nie krwawilam , dzis nie wiem jak bedzie.. Chcialam isc do ginekologa ale nie wiem czy to czasem nie miesiaczka , boli mnie troche podbrzusze identycznie jak przy okresie tylko ze slabiej niz zawsze. Nie mam jakos nadmiernego apetytu , ani piersi tez mnie nie bola .. i pytanie czy mogla bym byc w ciazy ? Czy musze raczej isc do lekarza ? STRASZNIE SIE BOJE.

Gość gość
To okres, masz 16 lat mozesz miewac nieregularne okrssy, moga byc raz bolesne raz bezbolensne raz piersi cie beda bolaly innym razem nie... ale dla swojego spokoju idz po okresie do ginekologa i nich ci wytlumaczy jak to wszystko funkcjonuje i wgbierze jakas metode anty

Gość gość
A czy to mozliwe abym dopiero teraz go dostala ? Bo podkreslam ze to byl nasz pierwszy raz .. dwa dni potem kochalismy sie znowu no i wtedy tak "na moje oko" powinnam dostac okresu a go nie mialam przez ten caly czas ..

Gość gość
Nauka i opieka matki,a nie bzykanie.Pytaj matkę co to jest a nie na forum.