Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona niepoprawna

przespalam sie z kolega

Polecane posty

Gość Doświadczony przez życie
Pewien stary i doświadczony ksiądz mawiał "lepiej zgrzeszyć i żałować za grzechy niż żałować, że się nie zgrzeszyło".

Gość gość
jeśli to nie kit to za słaba jesteś na zdradę, już cię sumienie żre,przyznasz się to widać. Więc lepiej abyś darowała sobie seks na boku bo to Ty zostaniesz na lodzie

Gość kabbanos
oj tam, oj tam nic wielkiego się nie stało - nikomu nic nie ubyło a wręcz przeciwnie

Gość gość
to ja jednak jestem tchórz, bo miałam taka samą okazję( nie w pracy oczywiście) i w ostatnim momencie się wycofałam. Teraz trochę żałuje, ale nie wiem co by było potem. Tym bardziej,że od razu wiedziałam, że to będzie tylko raz góra dwa może trzy. Wiec dla paru chwil nie chciałam ryzykować.

Gość gość
Dobry romans nie jest zły;)

Gość ona niepoprawna
nie wiedziałam, że jego bydlę takie jurne :) tu niby taki orzeszek a tu bydlę :) z tym, że teraz mam coś na c*puleńce. Kształtem przypomina kalafior/gekon, z takim nalotem. Czy to ciąża?

Gość gość
Moj maz pracuje za granica bylam mu wierna dosyc dlugo az nagle poznalam nowego kolege w pracy zaprosilam go na kawe do siebie a co sie pozniej dzialo to juz moja tajemnica ale zaskoczyl mnie wszystkim co tylko robil poprostu bylo super zerznal mnie tak ze nigdy jeszcze tego maz nie uczynil

Gość gość
ten seks zakazany jst niesamowity... bardzo go lubie. mam moralniaka po tym co zorbilam swojemu, ale ten co mnie dojechal... wielkosc, dynamika, wyczucie, tempo, czas... sama chcialam aby nazywal mnie suczka :P

Gość gość
to ile razy było?:

Gość gość
Jeszcze nie liczylam bo jeszcze sie z nim spotykam jak tylko mam mozliwosc

Gość gość
Ja się w końcu zdecydowałam, chyba tym razem nie stchórze, problem że nia mamy jak się spotkać. Wstydze się zaproponować hotel, samochód itp.

Gość gość
tylko seks wam w głowie...?

Gość gość
no. tylko seks.