Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mam takie wymiary

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co się dzieje. Zawsze byłam dumna z moich pośladków:( Każdy się wręcz nimi zachwycał. Od ok miesiąca są malutkie i jakieś takie mało jędrne. A nic w swoim trybie życia nie zmieniłam. Słuchajcie, zawsze ważyłam ok 52kg przy wzroście 167cm. Miałam od kilku lat te same wymiary. Nawet jeśli waga mi się wahała od 48-49 do tych 52-53 to wymiary mi się nie zmieniały;/ A teraz?? Biorę Regulon, słyszałam, ze po nich szaleje waga ale myślałam, że w górę. Zważyłam się jakieś 3 tyg temu, ważyłam 50 kg. Widząc moje marne pośladki stwierdziłam, że przytyje. Jadłam za troje, mcdonaldy, kfc, piwo, ogromne obiady, śniadania- tak akurat wychodziło, że często jadłam na mieście. I ważę się po tygodniu takiego jedzenia a tam 49kg. To jem dalej. Ilości takie, że w życiu takich nie jadłam a mi naprawdę zawsze było łatwo przytyć. Dziś się ważę po ogromnym śniadaniu i co?? 48 kg!!! Wymiary mi tak spadły, że jestem w szoku!!! Przez miesiąc z 65cm w talii mam 58 cm!!!! A w udach na środku 44cm;( Pośladki najszersze miejsce 88cm a zawsze było 92-93... To jakiś żart... Ja chcę przytyć i mieć swoje wymiary:((( Nie wiem już co mam robić...