Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwa jest ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nurtuje mnie takie pytanie, a mianowicie tydzien temu w weekend kochalem sie czesto z swoja dziewczyna, zawsze w prezerwatywie i byla cala (sprawdzilem woda), zadnego miejsca gdzie by woda mogla sie nawet skraplac nie zauwazylem, a sprawdzalem dokladnie. No i dzisiaj moja dziewczyna ma nudnosci i straszny bol glowy. Chcialem sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc jakiegokolwiek zaplodnienia w wyzej wymienionej sytuacji? Dodam, ze wytrysku nie bylo ani razu w pochwie. I kochalismy sie dzien po okresie (czwartek koniec okresu, stosunki piatek, sobota i niedziela). I czy moglyby po tygodniu byc takie objawy ciazy? Dziekuje za powazne odpowiedzi.

Gość gość
Nie-ciąża nie jest możliwa.

Gość gość
ciąża nie, jest możliwa, ale jeżeli bardzo sie denerwujecie polecam badanie betahcg. Wykrywa już ciązę po tygodniu, podobno nawet wczesniej. Kosztuje ponad 20 zł... Mi pomoglo-chociaż u mnie działało to w drugą stronę:)

Gość gość
beta wykrywa ciążę NAJWCZEŚNIEJ po 10 dniach

Gość gość
Nieprawda, już 3 dni po zapłodnieniu potrafi wykryć. Ale lepiej poczekać, bo każdy organizm jest inny:) Dlatego mówi się, że po 10 dniach żeby mieć pewność.

Gość gość
po ZAGNIEŻDZENIU a nie po zapłodnieniu