Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35

Test ciazowy

Polecane posty

Gość 35

Dziewczyny doradzcie......kiedy mozna juz robic test ciazowy? Czy po 2 tygodniach od sexu powinno juz wyjsc? Strasznie jestem spieta, a do okresu jeszcze tydzien conajmniej.....

Gość gość
Skoro jesteś 2 tyg po a jeszcze ponad tydzień przed to w ciąży nie jesteś.Owulacja występuje około 14 dni przed miesiączką.

Gość gość
ja myslalam ze jestem w ciazy a juz 3 tyg nie mam okresu nie wiem co to jest

Gość 35
Wlasnie o to chodzi, ze mam srednio regularne miesiaczki I roznie moze byc. Mam jednak nadzieje, ze nastepne nastopi wkrotce, a nie za 9 miesiecy, bo chyba sie zalamie....

Gość gość
Średnio czyli ?

Gość gość
Ja osobiście testu ciążowego NIE POLECAM. Moja siostra i moja przyjaciółka robiły jak najęte test ciążowy. Różne rodzaje itd. Siostrze wyszło miesiąc po spodziewanej miesiączce, a przyjaciółce trzy tygodnie. U mnie akurat 3 dni po spodziewanej miesiączce, ale ja sobie zrobiłam test ciążowy z ciekawości- żeby zobaczyć jak to jest kiedy są dwie kreseczki:) Natomiast polecam badanie krwi betahcg... już po tygodniu u niektórych wychodzi:)

Gość AgULa111
okres spoznial mi sie 2 dni ,zrobilam test - wyszedl poztywny...nastepnego dnia bylam u lekarza potwierdzil ciaze ale sam sie dziwil ze tak wczesnie wyszedl test...

Gość gość
ja robilam test 4 dni przed @, 10 Dni po zabiegu, wyszedl pizytywnie ale ta druga kreska byla jak cien a nawet myslalam ze sobie uroilam

Gość gość
ja zrobiłam tydzień przed okresem i był pozytywny, od miesiąca jestem mamą

Gość 35
Mam nadzieje, ze jednak wynik bedzie negatywny.....bo to nie ten facet I musialabym usuwac :/

Gość 35
Dzieki dziewczyny.....mam nadzieje ze juz wkrotce bede miec to z glowy....

Gość gość
Skoro to nie ten to po c**j z nim sypiasz..? Jestes załosna. Obys była w ciąży i musiała wychowywać tego bękarta

Gość 35
To ze sie z Kim's przespalam, nie oznacza ze musze juz rodzic dzieci cymbale..... Nawet jesli zaciaze, to I tak usunelabym....proste....zawistna szkarado!

Gość 0 Terenia 0
Zawsze możesz przerwać ciążę 😴

Gość 35
No wlasnie pisze...... Zawsze znajdzie sie jakas umoralniajaca menda! Pewnie zal d*pe sciska, ze ktos zyje po swojemu, a nie jak wypada

Gość 0 Terenia 0
A te co tak ujadają i prawią morały to są akurat największe fałszywce, takie trzeba omijać szerokim łukiem, swoją drogą też bym usunęła ciążę gdybym wpadła i to nawet gdybym wpadła z TYM właściwym bo teraz nie jest mój czas na dzieci, matkowanie i obsrane pieluchy

Gość 35
Dziecko powinno byc chciane, a nie......bo musze....rozumowanie profajfow jest co najmniej poje.bane!

Gość gość
Gorżej tylko jak będziesz chciała, a nie będziesz mogła.... to Bóg decyduje kiedy komu pisane jest dziecko, nie powinnaś więc usuwać ciąży - lepiej oddaj to dziecko.

Gość 0 Terenia 0
Bo świętoje.bliwi w taki sposób karzą kobiety, "skoro chciałaś uprawiać seks, to teraz musisz ponieść konsekwencje", taa jasne, ja nic nie muszę, zwłaszcza, że nikt za mnie nie urodzi, ani nie przeżyje mojego życia, więc mogą sobie ujadać, zwłaszcza te które wcale nie są szczęśliwe jako matki i chcą wkopać w to samo bagno inne

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość to Bóg decyduje kiedy komu pisane jest dziecko" X Więc te wszystkie stada "staraczek" z tego forum po prostu nie zasłużyły na to żeby być matkami? :classic_cool: A te które kisiły dzieci w beczkach i porzucały w lasach i śmietnikach były wg Boga kandydatkami idealnymi? :classic_cool:

Gość 35
Po pierwsze, narazie sie pytam o to, kiedy moge zrobic test I nie wiadomo w ogole, czy w tej ciazy jestem. Po drugie, nie kazdy wierzy w jakiegos boga, a po trzecie, jak dla mnie, nigdy bym sobie nie wylaczyla odda nia dziecka, to juz lepiej usunac.......I tak tez zrobie, juz jestem zdecydowana, jakby co......... W moim przekonaniu to ja I ew facet dajemy zycie, a nie bog..... Te katotalibany mnie przerazaja ze swoimi malymi mozdzkami!

Gość gość
1. Ja wierzę, że każdy ma coś pisane - jedni mają dzieci drudzy nie. To nie od nas zależy, a od przeznaczenia. 2. Matka jest tylko człowiekiem i tez może zblądzić.

Gość 0 Terenia 0
04.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość To nie od nas zależy, a od przeznaczenia." X Hitler się urodził, ponieważ miał wielką misję do spełniania, dobrze, że jego matka nie usunęła ciąży, choć podobno rozważała taką opcję :classic_cool:

Gość gość
Tak musiało być. Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość 0 Terenia 0
Co za nawiedzeni ludzie, ja pier.dolę :O

Gość 35
Niestety, ale polacy, tak jak muslimy maja to do siebie, ze nie potrafia zrozumiec, ze ktos moze myslec inaczec.

Gość gość
Sądzę, ze nawiedzona to jesteś TY.

Najwazniejsze, zeby nie rodzic wiecej polskich chlopcow, bo wiadomo czym to pachnie w pozniejszych latach........polactwem.....a tfu!

Gość Zero litosci
Poczekaj na wynik testu I wtedy zrob, jak uwazasz.....powodzenia ;)