Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati91r

Mój chłopak jest bardzo chory

Polecane posty

Gość Pati91r

Cześć, Na początku chciałabym napisać że potrzebuję rady od kogoś bezstronnego. Sytuacja wygląda tak że mój ukochany jest chory. Ma bardzo słabe serce, nie wiedziałabym o tym do dziś gdyby nie zasłabł w mojej obecności i nie stracił przytomności. W szpitalu powiedział mi że nie chciał mnie niepotrzebnie niepokoić i chciał o tym porozmawiać we właściwym czasie. Powiedział mi też że obawiał się tego czy jakbym znała prawdę o jego chorobie to czy bym chciała z nim być nadal. Mówiłam mu że to nic nie zmienia, ale on idzie w zaparte że "mężczyzna nie może okazywać słabości" i że nie chciał się przede mną użalać. A teraz nie dość że się martwię to boję się że jego choroba mogła przynieść jeszcze większe nawroty. Nie rozumiem dlaczego on mi o tym nie powiedział. : (

Gość gość
Hej :) Moja koleżanka miała podobną sytuację z kolegą, z którym szło ku byciu razem, tyle że on miał chore kolano i nie chciał się z nią widywać nawet gdy był w szpitalu. Trudno cokolwiek poradzić, może wiadomo, co byłoby najlepsze: gdyby uwierzył, że może Ci wprost mówić o swoich słabościach i nadal być męski. To okropne, że nie chciał powiedzieć prawdy, bo się bał, wiadomo, że to ważna sprawa, zwłaszcza jeśli długo już z nim jesteś, ale to też może świadczy o tym, że mu na Tobie zależy. Pozostaje mi życzyć Wam powodzenia.

Gość gość
Faceci tacy są że nie lubią użalać się nad sobą i nie lubią jak ktoś użala się na nimi. Absolutnie nie myśl w tym kierunku że skoro Ci nie powiedział to nie darzy Cie zaufaniem i nie kocha bo na pewno tak nie jest. W głębi serca on pragnie abyś w takich chwilach była z nim i wspierała go.

hm, myślę że chore kolano, nie jest zbyt podobne do chorego serca. Mnie zdenerwowałby fakt, że mi nie powiedział, o takich kwestiach jak zdrowie trzeba mówić, jeżeli go kochasz i nie wyobrażasz sobie życia bez niego, postaw sprawę jasno, że jesteś z nim i masz prawo wiedzieć kiedy go boli i chcesz mu pomóc.