Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda_niedoświadczona_pytająca

Orgazm

Polecane posty

Mam 21 lat, dzielnie i z sukcesami studiuję na 2 kierunkach, nie narzekam na brak znajomych ( najczęściej to koleżanki). Chłopaka brak, bo właśnie obracam się raczej w damskim towarzystwie, a jak jakiegoś spotykam to jest to na ogól a) palant chcący mnie tylko przelecieć b) fleja i nudziarz, a ja nie wyobrażam sobie bycia z osobą, która mnie nie pociąga intelektualnie przede wszystkim c) z facetami tak na serio nie umiem gadać, bo patrząc prawdzie w oczy nigdy nie miałam okazji dłużej z nimi po przebywać sam na sam. Pogodziłam się z tym faktem, że do czasu, aż będę miała raczej luźniejszy okres na studiach, przystopuję trochę z kołami naukowymi, to raczej swojego księcia nie spotkam. Ale bach!, stuknęło mi 'oczko' a ja nigdy się nie całowałam, o seksie nawet nie wspominając :< Ochotę na niego mam nieprzeciętną, więc sama zaczęłam sobie sprawiać przyjemność. Wydaje mi się jednak, że robię to w zły sposób, właściwie tylko raz zaczęłam trochę postękiwać, ale szczytu nie osiągnęłam na 100%. Czy macie jakieś rady na dojście samej? Zauważyłam też, że nie mogę praktycznie dotykać łech. taczki bo po prosu mnie to boli, nie zbyt mocno ale na pewno nie jest to zbyt komfortowe. Czy to jest normalne? Z góry podziękuję za porady typu 'wyrwij kogoś na jedną noc i to zróbcie', bo nie o to mi chodzi, z wyrywaniem nie mam problemu akurat, potem jest gorzej.

Gość młody25
kup sobie jakis zel nawilzajacy i wtedy spróbuj delikatnie masowac

Gość chlop z lasu
Moze zle sie do tego zabierasz. Boli Cie bo za slabo jestes podniecona. Sproboj np obejrzec sobie jakis filmik erotyczny i stopniowa dozuj podniecenie. Napewno wraz z doswiadczeniem nauczysz sie sztuki samozaspokajania

To faktycznie trudno Ci znaleść facetów na Twoim poziomie :O. Pewnie skończysz z jakimś lekarzem bo zazwyczaj tak łączycie się w pary.

Gość chlop z lasu
A moze z kolezanka sproboj. Pewnie te co z Toba studiuja maja podobny problem co Ty wiec tez szukaja zaspokojenia. Pewnie napiszesz, ze nie jestes lesbijka ale prawie kazda kobieta marzy i fantazjuje o seksie z inna kobieta. Przeciez to nie na cale zycie. A i pociag intelektualny bylby zaspokojony bo przeciez to tez studentki tj Ty.

Gość gość
mógłbym wiedzieć skąd jesteś?

@ chłop z lasu: laski mnie nic, a nic nie kręcą,a moje koleżanki to już w ogóle ( chociaż są ładne, ale nie w moim typie ;P ) @ juken: Lekarz nigdy w życiu, moi koledzy są totalnie zakochani w sobie, myślą, że są pępkiem świata i są ogólnie lepsi od innych ludzi, bo studiują medycynę. Chętnie bym sobie przygarnęła jakiegoś fajnego matematyka albo programistę, tylko sposobności brak, no i czasu :

"fajnego matematyka albo programistę" to trochę oksymoron jest :P ale myślę że mogę Ci pomóc :classic_cool:

Znam forum gdzie piszą samotni informatycy i programiści z lekko spaczonym poczuciem humoru oraz dziwacznym gustem. Z całą pewnością są oni nietuzinkowi . ;)

@ nie prawda :p Matematycy są super, informatycy też, a połączenie idealne to matematyk i informatyk jednocześnie :D Jak przeglądam zdjęcia z jakiś mistrzostw w programowaniu zespołowym to od razu mi się robi przyjemniej :D Mózg to najseksowniejsza część ciała mężczyzny, kolos neuro najlepiej mi poszedł na roku, także jestem skazana na mózgowca :p

postaraj się tylko złapać z nimi kontant na @ bo na forum lubią się napinać , jak kto samce ;)

Gość Luiz Nazario da Lima
A po cóż zamykać się na określony typ faceta? Mózg nie jest seksownym organem, kogo podnieca widok mózgu ten chyba jest jakimś dewiantem. Źle to określiła, to w mózgu wszystko ma swój początek. No sprawia że ludzie odczuwają porządnie i pociąg do innych ludzi. Dlatego powodzenie u dziewczyny(inteligentnych) mają faceci korzystający z tegoż organu.

@ Luiz Nazario da Lim: też uważam że sam mózg jako taki nie jest pociągającym organem, tak samo jak gałka oczna. Mi bardziej chodzi o intelekt, to on jest pociągający, a matematycy i informatycy ( tacy dobrzy) są na ogół mega inteligentni. Niestety w moim otoczeniu ze świecą takiego szukać i dlatego ten temat :< Gdybym znała mega inteligentnego prawnika/ lekarza (straciłam wiarę w moich kolegów) to też by mnie pociągał. Czuję większe podniecenie na widok kogoś kto rozmawia z pasją, wiedzą na temat algorytmów Dijkstry niż nie wiadomo jak cudnego i przystojnego faceta który ani be ani me.

Gość gość
Najseksowniejszych programistów znajdziesz na mynago :)

Gość gość
Uw albo Uj właśnie przeniosło się na mynago :)

Gość chlop z lasu
A mnie sie wydaje ze Ty nikogo nie znajdziesz. Jesli szukasz faceta do lozka wg zawodow czy kierunkow studiow i tylko zeby byli potrzebni miedzy wykladami bo Ty taka ambitna i intelektualna jestes to zycze powodzenia.

Gość gość
Najlepiej zaspokoisz się dzięki mynago :)

Gość gość
Może spróbuj jednoczesnego uprawiania cyberseksu? Mnie to bardzo podnieca. Poza tym podobno (podobno, bo ja tego nie stosowałam) szybko dochodzi się ze słuchawką od prysznica.

@chłop z lasu: nie jestem zamknięta i mówię sobie tylko programista/matematyk. To może być malarz/ prawnik/ ktoś bez wykształcenia, ale musi być inteligenty, mieć pasję i ten błysk w oku. Nie mogłabym być z nudziarzem, który nie ma zdania, a jego jedyną ambicją jest piwko z kolegami. @gość: nie kręci mnie pisanie i czytanie o przyjemności, wolę ją widzieć, a na kamerki nie jestem taka odważna. Z tym prysznicem to dobry pomysł, spróbuję :)