Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda taka praca

Polecane posty

Gość gość

Praca od 6-19 oraz sobota od 6-14, ile zarobię, jak wygląda taka praca, czy jest to ciężka praca? Ile można zarobić. Stanowisko - parkingowy!

Gość cocotojestjest
Pracowałem i przy ulotkach i na parkingach. Nie wspominam dobrze tego okresu. Jedna i druga robota ciężka, od rana do wieczora. Teraz pracuję w salonie play i też jestem zmęczony.

Gość gość
ile wyciagasz w play?

Gość cocotojestjest
2 tysiące na rękę podstawa plus prowizja od każdej podpisanej umowy. Jest to salon PLAY połączony z NC+. Wczoraj podpisałem 6 umów na telefon, 3 umowy na laptop oraz 2 na telewizję satelitarną.

Gość gość
o co pytali na rozmowie kwalifikacyjnej?

Gość cocotojestjest
Parę pytań. 1. Gdzie pracowałem itp. 2. Czy znam się na telefonii komórkowej, kazali mi opisać jeden jakiś telefon. Wziąłem i opisałem swój (nowy telefon klasyczny) 3. Tą pracę załatwił mi wujek po znajomości, więc wiedziałem już na wstępie wiedziałem że się tam dostanę bo jego znajomy jest tutaj kierownikiem. Wiedziałem też co mam mówić na rozmowie kwalifikacyjnej, chociaż przede mną było chyba 30 innych osób.

Gość gość
potwierdza sie teza, ze prace najszybciej to przez znajomosci... pomimo tego ze ktos mial lepsze kwalifikacje od ciebie...

Gość cocotojestjest
A dlaczego mówisz o tym z taką goryczą lub jakimiś pretensjami. Ja mam średnie wykształcenie i co z tego? nie miałem pieniędzy na studia. Pracowałem najpierw przy ulotkach za 500 złotych miesięcznie, później na parkingach za 850 złotych miesięcznie a jeszcze później w w fabryce a na koniec w tesco 3 miesiące i w MacDonaldzie. Wszystkie pieniądze oddawałem do domu. Ukończyłem ogólniak humanistyczny, nie mogłem nawet zdać matury z przyczyn takich jak kiepskie warunki w domu itp.

Gość gość
nic nowego - tez kombinuje, zeby dostac sie gdzies po znajomosci :D powiedz, o co jeszcze pytali na tej rozmowie

Gość cocotojestjest
Nie powiem. Moja teraźniejsza praca jest dość stresująca ale idzie wytrzymać. Praca od godziny 10-20

Gość cocotojestjest
Pytali jeszcze czym się interesuje, co robię w wolnym czasie, czy będę się dalej uczył itp.

Gość gość
Gardzę ludźmi którzy mają pracę po znajomości.

Gość gość
Tak to jest ktoś bez kwalifikacji dostaje świetną pracę a po studiach idą ulice zamiatać. I gdzie tu k***a sprawiedliwość? no gdzie?