Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

gdzie znalezc faceta ktory tez nie chce albo nie moze?

Gość Dywizjon_303
pelno takich

Gość gość
czyli takiego, który Cię nie będzie szanował? dojrzały mężczyzna, który szanuj swoją kobietę to taki, który widzi w niej żonę i matkę swoich dzieci.

Gość gość
wez mojego. Moj nie chce miec dzieci, powiedzial nawet , ze nie lubi dzieci...

Gość 0 Terenia 0
03.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość czyli takiego, który Cię nie będzie szanował? dojrzały mężczyzna, który szanuj swoją kobietę to taki, który widzi w niej żonę i matkę swoich dzieci." X Gó.wno prawda, jakoś nie widzę, żeby wszyscy tatusiowie szanowali i kochali matki swoich dzieci 🖐️

Gość gość
oczywiście, zdarzają się patologie. ale jednak co innego matka jego dzieci, a co innego niewiadomo co, zwykła partnerka czy kim tam autorka chce dla niego być. jak woli:)

Gość 0 Terenia 0
Są ważniejsze sprawy niż rodzenie bachorów 😴

Gość gość
na brak szacunku kobieta sobie moze zasluzyc tylko swoim zachowaniem a nie tym ze nie chce dzieci

Gość gość
zwyklej partnerki sie nie szanuje? to Ciebie tez przed ciaza facet nie szanowal? tak to mozna rozumiec

Gość gość
kobieta bez dzieci to kobieta niewpelniwartosciowa i wybrak

Gość gość
dlaczego nie chcesz mieć dzieci?

Gość gość
nie chce mieć dzieci, bo jest pewnie młoda i niedojrzała czy mnie przed ciążą nie szanował? - odpowiadam na pytanie: od razu zaznaczam, jaką chcę pełnić rolę w związku, jest to rola szlachetna, nie pozwalam sobie na traktowanie mnie jak dochodzącej partnerki seksualnej. jestem tolerancyjna, to jej sprawa i jej życie, tylko ją uświadamiam, że mężczyzna, który nie b ędzie chciał mieć z nią dzieci, będzie ją traktował dość... żałośnie. z tego co napisała, jest jeszcze młoda, mam więc prawo dawać takie rady.

mezczyzna, ktory nie chce miec dzieci, bedzie bardzo zadowolony z partnerki, ktora te nie chce miec dzieci, wiec nie bedzie jej traktowac "zalosnie" i "bez szacunku". czy wyscie sie dzis kleju nawachali? :D

Gość gość
a ja tłumaczę Ci, dlatego on nie będzie chciał mieć z nią dzieci. niechcenie dzieci to nie jest cecha osobowości tylko odzwierciedlenie stosunku do danej osoby., pożyjesz jeszcze trochę to zrozumiesz. i nie, nie wącham kleju, nie narkotyzuję się, może Ty obracasz się w takim środowisku.

Gość gość
szukanie faceta ( chcącego czy niechcacego dzieci) na kobiecym forum nie jest madrym pomysłem.

Gość gość
ja też nie chcę dzieci, ale męża bym chciała, mam prawie 30l

Gość gość
nie chce mieć dzieci, bo jest pewnie młoda i niedojrzała czy mnie przed ciążą nie szanował? - odpowiadam na pytanie: od razu zaznaczam, jaką chcę pełnić rolę w związku, jest to rola szlachetna, nie pozwalam sobie na traktowanie mnie jak dochodzącej partnerki seksualnej. jestem tolerancyjna, to jej sprawa i jej życie, tylko ją uświadamiam, że mężczyzna, który nie b ędzie chciał mieć z nią dzieci, będzie ją traktował dość... żałośnie. z tego co napisała, jest jeszcze młoda, mam więc prawo dawać takie rady. --------------------- ty to musisz byc glupia:D

Gość 123gość
Ja też nie chcę mieć dzieci, znalazłam mężczyznę, który też nie chce. Jesteśmy razem szczęśliwi. :)

Gość gość
zadalam pytanie "gdzie szukac", a inne madrosci nie sa mi potrzebne

Gość gość
ty to musisz byc glupiasmiech.gif - na nic bardziej konstruktywnego Cię nie stać? no cóż, to potwierdza tylko słuszność mojej wypowiedzi Ja też nie chcę mieć dzieci, znalazłam mężczyznę, który też nie chce. Jesteśmy razem szczęśliwi. usmiech.gif - po prostu nie chce mieć dzieci z Tobą, zastanów się dlaczego.

Gość gość
ty to musisz byc glupiasmiech.gif - na nic bardziej konstruktywnego Cię nie stać? no cóż, to potwierdza tylko słuszność mojej wypowiedzi Ja też nie chcę mieć dzieci, znalazłam mężczyznę, który też nie chce. Jesteśmy razem szczęśliwi. usmiech.gif - po prostu nie chce mieć dzieci z Tobą, zastanów się dlaczego. ------------------ kobieto nikt nie chce rad typowej matki polki, gardze takimi osobnikami

tutaj mowa o tym, ze ktos nie chce miec dzieci W OGOLE, a nie Z DANA OSOBA. widzisz roznice? jesli nie, to chyba dalszy dyskurs jest zbedny :o

Gość 123gość
Dlaczego? Bo kocha mnie taką, jaką jestem. Bo nie mogłabym rozwijać z nim swoich pasji mając dziecko. Bo zamknięcie w domu bez wyzwań, które podejmuję obecnie, a które mu imponują, zabiłyby mnie. Bo nie musi mi przez pochwę przepchnąć się żadne nowe życie, żebyśmy byli ze sobą szczęśliwi i żeby było nam dobrze. Nie potrzebuję uwiązać go dzieckiem przy sobie. Szanuję kobiety posiadające dzieci i te, które ich nie chcą, szanuję i małżeństwa i konkubinaty. Narzucanie swojego poglądu na życie jest bardzo płytkie, każdy ma prawo do własnych decyzji - dobrych dla niego.

Gość gość
oddzialy szpitalne ( onkologia, chirurgia psychiatria), albo daj oglozenie> razej szukaj takich, ktorzy nie moga, bo taki co zechce, oze zmienic zdanie i zostaniesz na lodzie

Gość sarenka01
Tylko ,że z męzczyznami jest tak,że wczesniej,czy pozniej kazdy z nich pragnie mieć potomka. Kobieta niestety zmieniając zdanie ok.40roku życia nie ma już szans na dziecko,a taki facet majac 45lat moz estwierdizc,ze mu się owidziało i jednak teraz chce miec dziecko,znajduje młodszą i ma oto swoje geny na ziemi :D

Gość gość
jesli dziecko ma trzymac przy Tobie faceta, znaczy ze sama jestes za mało wartosciowa zeby chcial z Toba byc

Gość gość
to nie jest mój pogląd na życie, tylko moje wieloletnie doświadczenie. to, że ktos nie chce mieć dzieci oznacza tylko jedno - nie poznał jeszcze osoby godnej bycia matką jego dziecka, bądź ojcem jego dziecka. dziecko to nie zupa pomidorowa ani nie np. koty, by je lubić bądź nie ot tak po prostu.

Gość gość
serenka - aha czyli mam miec dziecko z obawy ze kiedys facet mnie zostawi

Gość gość
sarenka01 - dobrze piszesz. wartościowa? oczywiście, że jestem dość wartościowa, by być matką jego dzieci.

Gość gość
dygresja - blagam , skonczcie z tym zwalaniem na pasje. Nie ma takiej ( prawdziwej) pasji, dla której dziecko byłoby przeszkodą.