Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałam aborcję i się bardzo cieszę

Polecane posty

Gość gość

tabletki cudownym sposobem zawiodły ( moja koleżanka też wpadła przy tabletkach !!!! ) mamy z mężem już dwoje dzieci, nie chcieliśmy więcej, a ja już rodzić kolejny raz nie będę choćby nie wiem co!!!

Gość gość
a dla wszystkich zastraszaczy - zabieg odbył się legalnie za granicą. Pozdrawiam

Gość gość
Chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
tych co są przeciwko aborcji i tak nie przekonasz do niej, więc w*********j :)

Gość gość
tez miałam aborcje, moze sie z tego nie ciesze ale tez nie załuje, ja mam 3 dzieci i antykoncepcja zawiodła, tylko ze ja usunełam ciaze farmakologicznie

Gość gość
Podjęłaś taką a nie inną decyzję -twoja sprawa, więc zachowaj ją dla siebie. Nie wiem czy jest się czym chwalić , a może lepiej ,że nie będzie potomka takiej głupiej p***y

Gość gość
o abporcji pownno sie duzo mówic, powinna byc legalna, to straszne ze kobiety w niechcianej ciazy nie maja nalezytej opieki medycznej po aborcji

Gość gość
Trzeba o tym mowic,zgadzam sie! To jest takie powszechne. Zanim mnie to dotknelo, nie zdawalam sobie sprawy. A kiedy poddalam sie aborcji i wyszedl temat posrod kolezanek ,to okazalo sie, ze aborcje mialo 7 z nich! W rodzinie, wsrod starszych kobiet to chyba kazda miala, bo kiedys bylo to legalne. Dosc milczenia.

Gość gość
no własnie zanim nie zaszłam w niechciana ciaze nie miałam pojecia jak to jest powszechne zjawisko, o mojej aborcji wie tylko maz i przyjaciółka nikomu innemu nie powiedziałam. Wystarczy 400 zł i do 9 tygodnia usunie sie ciaze 7 tabletkami

Gość gość
jakimi tabletkami?

Gość gość
zgadzam się kiedyś prawie każda kobieta miała aborcję szczególnie te powyżej 50, no chyba że jakieś patologie co miały po 10 dzieci

Gość gość
jestes glupia i jest mi ciebie zal

Gość gość
ja też miałam mam 4 dzieci planowanych wystarczy, antykoncepcja zawiodła, poddałam się zabiegowi dla siebie i dzieci już narodzonych, co do powikłań psychicznych czy fizycznych żadnych nie miałam, owszem pewnie jakieś niestabilne psychiczne tnące się smarkule wyobrażają sobie że zabiły jasia i małgosie, ale to tylko wczesny etap życia nienarodzonego bez osobowości

Gość gość
aborcja to samobójstwo narodu za Hitlera Niemcy mieli zakaz aborcji ale wprowadzili ja na podbitych terenach aborcja to takie ciche oświecim