Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggrrrrrr

moj maz ma chyba obsesje zbierania

Polecane posty

Gość ggggrrrrrr

czy wasi mezowie to tez tacy zbieracze? moj lubi majsterkowac,zna sie prawie na wszystkim ale to jego zbieractwo...mamy male mieszkanie,a polowa szafek,szuflad,polek jest zapelniona wdl mnie gratami. Jakies czesci,akcesoria,rurki,kable,silniki z urzadzen,narzedzia,rezyztory,tranzystory itp ja wiem ze wszystko to wiaze sie z jego hobby,wciaz powtarza ze wszystko moze sie przydac. I owszem,jak cos sie zepsuje w domu to czesto jakas czesc sie przyda w naprawie.Ale to jest 2% wszystkiego co skladuje. Otwieram szafe a tam 3/4 szafy maneli az wypada,szuflady sie uginaja od ciezaru zelastwa...ech.Wasi faceci tez tak robia?

Gość gość
tak, mój zbiera grzyby:classic_cool:

Gość gościóweeczka
mój ojciec taki jest. Od kiedy paiętam to tak mialam w domu zawsze a matka sie wkurzala wieczie :P

Gość XPMaximusXP
miałem to do czasu, aż żona wypieprzyła wszystkie "przydasie" i jest spokój i luz.

Gość Lubiacaprzewiew
Moj tata tez tak mial ale i umial wszystko zbudowac i zreperowac. W terazniejszym swiecie najlepiej jakby taki majsterklepka mial do tych prac swoje pomieszczenie wtedy nie byloby balaganu

Gość gość
mój raczej nie, na szczęście, ale ja pilnuję, żeby zostawiał tylko to co na prawdę może się przydać a nie same śmieci ;)

Gość ggggrrrrrr
Ja to mam juz chyba takiego pecha w zyciu bo moja babcia grzebała po śmietnikach i znosila do domu stare garnki, czajniki a nawet raz przywlokła do domu sedes który ktos wyrzucił na śmietnik :(

Gość gość
to ostatnie to podszyw to ja autorka tematu

Gość gość
Nie, mój nie zbiera - raczej ja . wychodzi z założenia że nie będzie trzymał śmieci . Jak robię porządki sam mi każe wywalać wszystko co rok nie było używane :) od ciuchów po naczynia jakieś . "Jak będzie potrzebne to się kupi" - jego komentarz Jedynie co to maniacko zbiera/kupuje książki , ale to mu wybaczam jak najbardziej

Gość gość
znam jednego dziadka co grzebie w smietnikach i co znajdzie to zanosi do domu czyli reklamówki , jedzenie zepsute itp on ma 80 lat

Gość gość
a mój mąż zupełnie odwrotnie-wszystko wyrzuca,a potem marudzi-no zobacz a ja to wyrzuciłem a teraz by się przydało.

Gość fioletka__
mój mam jeden pokój na wiertarki,śrubki i kabelki

Gość gość
ja zbieram wódkę na wesele