Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A34 Comet

Jak się moja Madzia czuje po pierwszym dniu w szkole

Polecane posty

Gość A34 Comet

pewnie zadowolona jest bo się z koleżankami spotkała, zresztą ona to pewnie na nudę w wakacje nie narzekała ale mowa o takich szkolnych koleżankach. Madzia w maturalnej klasie. Pewnie teraz podwoi swoje wysiłki, zda pięknie maturę, jak będzie chciała mieć chłopaka to go znajdzie bezproblemowo. Dlaczego ona mnie nie chciała?

Gość gość
Nie chciala cie i nie zechce bo jej sie nie podobasz. A TERAZ , zamiast zachowywac sie jak psychol ogarnij się jakkolwiek i wyjdź do ludzi, zamiast jęczec na forum :D

a jak próbowałeś ją poznać? Ona chociaż wie o tobie? Wie że jej się podobasz? Znacie się?

Gość gość
dobra, dobra. z doswiadczenia wiem ze mali faceci = wielkie ego, takze tego .:) lepiej realnie ocen sytuacje i szukaj kogos na swoim poziomie

w tej szkole to było ciężko o kontakt z nią bo ona miała na popołudniu, ja miałem rano lekcje. Tak że się mijaliśmy w drzwiach. A jak już ją dopadłem to siedziała otoczona kordonem koleżanek. To nie są okoliczności do swobodnej rozmowy, my się nie mieliśmy okazji właściwie poznać.

No to ty cipulka jesteś nie facet! Wiesz co zrobiłby normalny facet? zainteresował się, który z jego kumpli ją zna. I kombinował, żeby przez tego kumpla ją poznać. na imprezie, na łyżwach, na rolkach, na koncercie. jest tyle możliwości. Przez fejsbuka chociażby.

Ja nie wiedziałem że ona się zna z taką dziewczyną co z nią chodziłem do gimnazjum. Zresztą ta dziewczyna już skończyła szkołę jak Magda przyszła do 1 klasy. Jakbym wiedział o Magdzie wcześniej to bym powiedział do Patrycji - zapoznaj mnie z tą i z tą.