Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście mieszkać w Korei Północnej być obywatelem tego kraju

Polecane posty

Gość gość

? Ja bardzo, codziennie marzę o tym.

Gość kiday437
Nigdy w życiu. Ludzą tam robią takie pranie mózgu, że nie wiedząco to świat, tylko ich przywódca się liczy, sam żre (jest gruby) gdy w kraju bida aż piszczy. Ostatnio stracono kobietę która miałą z nim romans. Musiała mu dawać bo by ją rozstrzelano. Kiedy żona się dowiedziała kochankę rozstrzelano na oczach jej bliskich, po czym CAŁĄ jej rodzinę bliższąlub dawną skazano na dożywocie w obozach pracy. Jeśli mogłabym zabiłabym wszystkich tych co odpowiadają za sytuacje w Korei.

Gość gość
kiday437, nie słuchaj propagandy. Dlaczego wierzysz w news podany przez południowokoreański szmatławiec powołujący się na "anonimowe źródła", bez żadnych dowodów? Nikt nie został rozstrzelany, ta bzdura została już zdementowana, "rozstrzelani" muzycy wystąpią z okazji rocznicy powstania KRLD, 9 września.

Gość viceklita
nie musisz drzewa wozić do lasu, Koreańczycy z północy są i pracują w Polsce, chcesz do nich namiary ? 'Harują po pół doby, po pracy poza kwaterę nosa nie wytkną, a większość zarobków zabiera im reżim. Polska jest jedynym krajem w Unii, który pozwala na zatrudnianie pracowników z Korei Północnej.'

Gość gość
byłem tam i nigdy nie chciałbym tam miesszkać...

Gość myślę że tak
czczenie "ukochanego przywódcy" musi być przyjemne jeśli się wierzy, że on jest bogiem. zresztą, może by mnie tam zabili, a to też byłoby dobre, w końcu koniec tego beznadziejnego życia :(

Gość gośćautor
mam takie fantazje żeby być Koreańczykiem z północy i pracować ciężko dla umiłowanego przywódcy, robić wszystko dla niego bo przecież jak on będzie szczęśliwy to również wszyscy inni. I również żeby zabijać i torturować wszystkich, którzy byliby przeciwko niemu. Czy to normalne, że mam takie fantazje?

Gość ghghhbffg
gośćautor, to nie jest normalne :o

Gość gość
Jakby były wątpliwości to chciałam powiedzieć, że nie wiem czego "gośćautor" jest autorem, ale na pewno nie tego tematu, bo jego autorką jestem ja :)