Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiollllllllletka

NIGDY NIE MIAŁAM ORGAZMU

Polecane posty

Gość wiollllllllletka

Jestem w związku od 5 lat i mimo iż kochamy się dość często nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Łechtaczkowe owszem, sama potrafię się zaspokoić bez problemu. Obecny partner jest moim pierwszym, mam 22 lata. Seks jest dla mnie... zwykłymi r****mi posuwistymi, sportem :P nie sprawia przyjemności. W czym może leżeć problem?

Gość kochamkochamkocham
"W czym może leżeć problem?" :D

Gość biedroneckisomwkropecki
w wyobrazni

Gość wiollllllllletka
dość ogólnie powiedziane! :D

Gość gość
niczym innym sie nie rozni,lechtaczkowy,od pochwowego.Ja tez nie mialam i nie mam pochwowego.Dla mnie sex moze skonczyc sie po orgazmie lechtaczkowym.Coz,nie kazda musi miec.

Gość wiollllllllletka
więc miałaś łechtaczkowe w trakcie stosunku? Mnie zaczyna irytować to, że seks nie sprawia mi zupełnie żadnej przyjemności, że już muszę udawać orgazmy żeby mój facet nie myślał że jest ze mną coś nie tak

Gość biedroneckisomwkropecki
Musisz sie bardziej w swojej wyobrazni zkoncentrowac na pochwie

Gość turu uru
Nie zgodzę się, pochwowy jest jakby bardziej dogłębny i dłuższy od łechtaczkowego, generalnie lepszy. Ale też muszę przyznać że, pochwowy tylko z wibratorem miałam.

Gość gość
lechtaczkowy mam tylko podczas pieszczot oralnych,nigdy nie mialam orgazmu pochwowego.Niby bedac u ginekologa,powiedzial lekarz,ze gorzej jakbym w ogole nie miala,a ze mam to jest ok.Tyle ze mnie tez sex nie sprawia przyjemnosci,a maz chce i to czesto.Myslisz,ze nie raz nie gralam,zeby go nie ranic.Moze to budowa macicy,lub sama juz nie wiem.Czasem mam dosc.

Gość wiolazopola
Przerabane to jest, ja nie znalazlam na to rozwiazania

Gość wiollllllllletka
Właśnie, też słyszę, że "gorzej jakbym żadnego nie miała'', ale przecież brak orgazmu w trakcie seksu hamuje całą z niego przyjemność. Szczególnie, że ja mam partnera z wysokim libido, który potrzebuje często. Frustrujące.

Gość gość
pojdz do seksuologa jeszcze jest na to czas

Gość wiollllllllletka
szczerze mówiąc ja po tych 5 latach starań każdymi możliwymi metodami nie wierzę w magiczną moc rozmowy z seksuologiem.

Gość gość
dokladnie,jak tu pozniej miec ochote?Poza tym ile moze cie glowa bolec,albo zmeczona byc.Wyglada to tak,ze sie godze na cos,na co nie mam ochoty,bo w koncu zacznie lazic na boki.Rozmawialas z mezem o tym?

Gość gość
to nie magiczna moc ale wiedza. powie ci co robic

Gość wiollllllllletka
tak, takie trochę "z obowiązku" się to zrobiło. Problem jest też taki że mąż za grą wstępną nie przepada, nieraz mimo iż zna mój problem zaczyna nawet wtedy gdy nie jestem nawet minimalnie wilgotna. Więc jak wsparcia nie ma to i ta frustracja rośnie.

Gość gość
tez jestem 5l po slubie,a razem 9..i powiem Ci,ze chyba mu powiem,bo naprawde nie moge dluzej udawac,ze jest ok.Sexuolog radzil jakies pozycje,ktore niby maja ulatwic,a to wszystko gowno daje:-o

Gość gość
brniesz coraz gorzej w to mowie ci do seksuologa z mezem albo nawet sama oni znaja rozne sposoby o ktorych normalni ludzie nie maja pojecia

Gość gość
tez nie mialam nigdy orgazmu pochwowego i czetso nei mam ochoty na seks, ale moj maz zna moj problem i najpierw stara sie mnie nakrecic :) dlugo to trwa, czesto mi sie nie chce, wymyslam jakies wykrety...ale jezeli juz sie zdecyduje na seks to zawsze konczy sie orgazmem ( oczywiscie lechtaczkowym) i w efekcie koncowym jest fajnie...

moze nie jest dosc dobry xd nie odbierz tego, ze go obrazam, ale moze nie zaspokoja twoich potrzeb wystarczajaco dobrze.

Gość wiollllllllletka
u mnie nie kończy się żadnym orgazmem więc czasem później sama sobie z tym radzę, do jakiegoś filmu erotycznego albo wyobraźni - i wtedy mam zapewniony łechtaczkowy. Niestety "przy pomocy" męża nie miałam nigdy żadnego.

to nie wiem dlaczego tak masz. Moze powiedz mezowi abyscie wyprobowali i lozku cos innego, nowego?

Gość wiollllllllletka
wierz mi, że próbowaliśmy już wszystkiego

to nie wiem co Ci moge doradzic. Moze pozostaw to tak jak jest ?

Gość wiollllllllletka
nachodziły mnie już myśli, że to może nieodpowiedni partner - jako że mój pierwszy, nie mam porównania z innymi. Ale to tylko domysły, przecież nie przeprowadzę próby. Mam nadzieję że stosunki przestaną być takie męczące...

no masz racje proby przeprowadzic nie mozesz . A moze udaj sie do lekarza?

Gość wiollllllllletka
byłam u lekarza, podobnież jestem zbudowana poprawnie.