Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteście takie same a nawet gorsze od nas

Polecane posty

Gość gość

Faceci zdradzają, porzucają, oszukują - FAKT. Ale czy wy jesteście lepsze ? Nie, czasem nawet gorsze, bawicie się uczuciami, będąc w długoletnich związkach "szukacie przygód"zamiast rozmawiać i szukać ratunku w związkach. W klubach gdy nie ma chłopaka to liże i obściskuje (a czasem nawet gorzej) się taka z byle kim, a potem tłumaczenia "byłam pijana nie chciałam tego, to się nie liczy..." jasne :o . Kobieta która potrafi dochować wierności, nie okłamywać i oszukiwać to dziś ewenement. Takie same z was szuje jak i z facetów którzy myślą c*****i, dno i wodorosty. Bądzcie chociaż szczere i nie udawajcie lepszych bo to nieprawda.

Gość gość
Zesrała się bida i płacze.

Gość wilk w owczej skorze
poniewaz jak to rzekl Adas - to ONA mnie dala - jestesmy gorsze z zalozenia a jako takie nie musimy starac sie byc lepsze, prawda? :P, :P, :P

Gość wilk w owczej skorze
a czego to kwestia niekonieczny?

Rozumu w głowie, społeczeństwo jest coraz głupsze, coraz bardziej podatne na manipulację. Młodzi widzą seks bez uczuć, zobowiązań w telewizji i tak samo zaczynają żyć, myśląc że to normalne. Kiedyś myślałem że wy dziewczyny jesteście lepsze, dajecie dobry przykład. Szybko się "wybudziłem" z tego przekonania gdy zacząłem dorosłe życie, poznałem waszą wartość i stwierdzam z pełnym przekonaniem: KOBIETY TAKIE SAMO DNO JAK FACECI.