Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzalska

jestem w związku z kochanym chłopakiem a najbardziej kręci mnie zdrada

Polecane posty

Gość zdradzalska

nic nie daje mi takiego dreszczyku jak zdrada, jeszcze tego nie zrobiłam ale nie mogę się powstrzymać :(

Gość gość
Witaj w klubie. Choćby kochał bez pamięci, chęć na zdrade jest :(.

Gość moderatorkaaa
kolejna puszczalska szmata

Gość gość
tytuł jak w rozmowach w toku...

Gość Ebooki4u
Co z tymi kobietami teraz się dzieje? Praktycznie każda moja koleżanka zdradziła chłopaka lub męża , a niektóre to robią nagminnie. Jaki sens ma taki związek?

Gość gość
Gdyby moj sie dowiedzial o zdradzie to chyba by mnie zabil

Gość gość
Szatan wpaja złe myśli i czyny w dusze wystarczająco słabe, by odsłoniły się dla jego zaborczej mocy. Ludzie tacy mają wspólne cechy. Są egocentryczni, opętani ziemskimi ambicjami i bogactwem, i są uzależnieni od seksualnych zboczeń i siły. Wszyscy znajdą się w piekle, jeśli nadal kontynuować będą wielbienie antychrysta, który właśnie ma się dać poznać całemu światu. Wielu nieświadomych ludzi nie wierzy w szatana, antychrysta lub w ogóle w Boga, Wszechmogącego Ojca. Przymykają więc oko. Mimo to, zastanawiają się dlaczego upadło całe społeczeństwo, w którym żyją. Nie rozumieją zatrważającej prędkości rozpadu tradycyjnej rodziny. Kładą to na karb bolączek współczesnego społeczeństwa. Czego nie wiedzą, to fakt, że rodzina jest priorytetowym celem szatana. Jest tak, ponieważ wie on, że jeśli rozpada się rodzina, wówczas upada także społeczeństwo. Wielu wie o tym, ponieważ staje się to coraz bardziej oczywiste w dzisiejszym świecie. Spójrzcie zatem na seksualną niemoralność. Zastanawiacie się, jak strasznie społeczeństwo zaatakowane zostało przez deprawację. Kolejny raz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że to szatan odpowiedzialny jest za każdy akt obscenicznej niemoralności na świecie. Podczas, gdy ci z was, uwikłani w świat rozwiązłości, zboczenia seksualnego i znęcania się nad innymi, będą twierdzić, że czyny te są źródłem rozrywki i w niektórych przypadkach formą dochodu – wy musicie wiedzieć, że będą one waszym paszportem do wiecznego ognia Piekła. ...

Gość gość
ja raz poszlam na impreze, chociaz jestem w związku z moim ideałem, na imprezie prawie go nie zdradziłam, (chcial mnie pocałowac obcy chłopak, bardzo przystojny, ale kocham mojego) czułam sie strasznie, powiedziałam mu o tym, jakos to przeżył, od tamtej pory nie mam takich mysli, nie chodze na imprezy i nie patrze na innych facetów, wiem,że wiekszosc facetów chciałaby mnie tylko zaliczyć, a mój chłopak darzy mnie prawdziwym uczuciem i strata go dla "dreszczyka" bylaby idiotyzmem ;)

zdrada jest zla, ale pokusa niekiedy jest o wiele mocniejsza.

Gość gość
pomyslcie o utracie swojej ukochanej osoby to Wam sie odechce! co Wam da zdrada? chwilowa zabawe/ ulge...