Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak trudno o tym zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. na wstępie powiem, że mam 16lat, nie współzyłam nigdy ale miesiąc temu włożyłam palec do pochwy i od tego czasu już w ten sam dzień czuję, że jestem w ciąży, robiłam 4 testy każdy negatywny, już sobie wmawiam że to jest niemożliwe ale mój mózg ciągle mówi mi że jestem, kiedy widzę ciężarną kobietę to czuję się że wszystkich zawiodłam, jak mogłam im to zrobić, na jakiekolwiek słowo o seksie brzydzę się i nie chcę tego słuchać, na początku ze dwa tygodnie bulgotało mi w brzuchu, odbijało się później wszystko ok. a teraz znów wróciło (ostatnio biegałam bardzo dużo i szybko aż mnie mocno zakłuło w brzuchu). normalnie jakaś masakra, wszystko wyobraża mi ciąże, mam już tego dość ale nie mogę sobie tego wybić z głowy, chcę bo mam już tego dość ale nie potrafię, a testy nic mi nie uświadamiają, każde zakłucie brzucha, czy innej części ciała uświadamia mnie w przekonaniu że jestem, jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
do psychiatry idz, a od włożenia palca do pochwy nie zachodzi się w ciążę, chyba że jest na nim sperma

Gość gość
Że też ci się chciało tyle pisać .Ale głupia jesteś myśląc że ktoś da się w to wkręcić-jara cię to niesamowicie co??

Gość gość
żadnej spermy, brak pierwszej miesiączki a do psychiatry nie pójdę, najgorsze jest te czekanie tylko nie wiadomo na co :(, bardzo jara mnie to nawet nie wiesz jak bardzo ale zobaczysz, może i cb spotka coś podobnego w życiu życzę ci tego ps. nie nadajesz się na psychologa

Gość gość
żadnej spermy, brak pierwszej miesiączki a do psychiatry nie pójdę, najgorsze jest te czekanie tylko nie wiadomo na co :(, bardzo jara mnie to nawet nie wiesz jak bardzo ale zobaczysz, może i cb spotka coś podobnego w życiu życzę ci tego ps. nie nadajesz się na psychologa

Gość gość
Ależ ja o tym wiem-jakbym się nadawała to bym była teraz psychologiem :O wiesz nic podobnego mnie nie spotka bo mój rozum jest w pełni sprawny w przeciwieństwie do twojego :)

Gość gość
jak nie masz miesiączki, to oprócz psychiatry jeszcze ginekolog- OBOWIĄZKOWO

Gość gość
Nigdzie się nie wybieram, nikt mi już nie pomoże to koniec

Gość gość
idz się utop w takim razie

Gość gość
psycholodzy z bożej łaski

Gość gość
jak szukasz psychologa wariatko, to idz do poradni lub do szkolnego, to jest FORUM ( i psychologowie jeżeli już)

Gość gość
Ale prowo :D hahahaha zazdroszczę, bo sama bym czegoś takiego nigdy nie wymyśiła