Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojęę się

Jestem studentką i mam mieszkać w Trójkącie Bermudzkim we Wrocławiu

Polecane posty

Gość bojęę się

Powiem szczerze, że jak ten pokój wynajmowałam, to wydawało mi się, że super i w ogole, a później znalazłam na wikipedii, że okolica, której bedę mieszkać to Trójkąt Bermudzki i jest tam niebezpiecznie :O Wiece może coś dokłądnie na ten temat, bo teraz się będę tam bała wyjść na ulicę.

Gość gość
Nie bój się, moja koleżanka mieszkała tam całe studia. Teraz ma 28 lat i dalej tam mieszka, więc nie jest tak źle. 10 lat temu było gorzej:)

Gość bojęę się
Dzięki za uspokojenie. Ja wchodziłam na fora to tam takie historie opowiadali, ze tylko się nakręciłam :O

Gość gość
bez spiny :) często wracam w środku nocy do siebie od znajomych którzy tam mieszkają. Nie jest tak strasznie jak piszą ludzie. Chociaż mój były jak tam mieszkał, to okradli jego mieszkanie w środku dnia, ale to było dawno.

Gość gość
Tam było strasznie 30 lat temu, obecnie jest spokojnie jak wszędzie we Wrocławiu. :classic_cool:

Gość bojęę się
Ja się boję, że będę tam szła w biały dzień z walizką i mnie okradną, albo porwą do domu publicznego. Bo takie historie właśnie słyszałam. I że lepiej nie ubierac obcasów ani spódniczek, bo g***ty tam są :O

Gość gość
skoro tak bardzo się boisz i masz możliwość zmiany loku, to to zrób. Szkoda twoich nerwów :)

Gość bojęę się
Teraz to już musztarda po obiedzie, nigdzie nie znajdę takiego pokoju, w takiej cene we wrześniu. Będę najwyżej mało wychodziła i od razu wskakiwała do tramwaju jak coś ;)