Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałaaa

podobałam mu sie czy może nie Co to wgl zanczyło

Polecane posty

Gość nieśmiałaaa

Hej, byłam kilka tygodni temu na festynie z koleżanką. Był tam chłopak który przez 2 lata dziwnie mi się przyglądał.Gdy np miałam jakąś lekcje nagle przyszedł pod salę gdzie miałam lekcje , a on miał wf . stał na przeciw , ale ja glupia akurat się uczyłam przed sprawdzianem, ale z 2 strony bałam się tego. Bo nie wiedziałam co zrobię jak zagada. Ale po pewnym czasie poszedł sobie . Zawsze patrzył mi w oczy .Żałuję że nie pokazałam mu że mi sie podoba.A na festynie też dziwnie się patrzył i rozmawiał z kolegami. A no i ostanio też go widziałam, gdy go tylko zobacyzłam od razu milam smile na twarzy ;)) Co robić ? Podobałam mu się? próbuje o nim zapomnieć ale zawsze gdy słucham muzyki widzę jego oczy .

kobieto z zagadaniem to natychmiast bo i tak już jesteś spóźniona z tym o co najmniej półtora roku ;]

Gość nieśmiałaaa
A z kąd mam miec pewnośc czy mu się podobam ? Za poźno jeszcze nie jest poniewaz mieszka w pobliskiej miejscowości.Ale balam sie i nadal sie boje że mnie wyśmieje . I nwm czy to oś znaczyło < to co napisałam wyżej>

Gość gość
za późno może być, niezapominaj, że nie jesteś jedyna na tym świecie

Gość gość
moim zdaniem on musi miec bardzo dlugiego i grubego penisa

Gość gość
"a z kad mam..."..ja pierdziele,dziewczyno,wez ty najpierw doucz sie pisowni,a potem amory,bo jak zaczniesz pisac z facetem,to sie wystraszy🖐️

Gość nieśmiłaaa
tak wiem mialo być skąd , sorry. Tak wiem nie jestem jedyna na tym świecie.Ale zawsze wydawalo mi się ,że to coś znaczy. Chyba jednak musze sobie odpuścić ;(