Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randka

Polecane posty

Gość gość

czesc, rok temu poznalem dziewczyne, przez kupe czasu starałem sie spotkac (bez skutku), az zaprosila mnie na studniowke. Było super. od czasu studniowki tez probowalem sie spotkac, doszlo do spoatkania. Przez caly czas odkad sie poznalismy pisalismy na face, nie bylo mozliwosci spotkania sie wiec tylko to mi pozostalo. A mianowicie: nasze rozmowy na face były fantastyczne dla niej jak i dla mnie. Kiedy spotkalismy sie po tej studniowce (jakies 3 miesiace pozniej) było średnio, zawiodlem się, ale ze poswiecilem jej duzo czasu piszac na face, (mam na mysli cała nasza znajomosc) myslac o niej postanowilem spotkac sie drugi raz. Napisalem, odpowiedz przyszla po tyg ze przeprasza, ze nie odpisywala i czy nie chce sie spotkac. Zaproponowalem gdzie sie spokamy i jakiego dnia (bez godziny). Dzien przed spotkaniem napisalem czy sie spotykamy póki moge jeszcze zmienic plany, a ona napisala, ze zapomniala, ze byla umowiona z kolezanka. Kto teraz powinien sie odezwac???? Są to spotkania koleżeńskie!

Gość gość
co myslicie?

Gość gość
Oboje byliśmy zainteresowani soba, ale jej zainteresowanie zmalało, a mnie nadal trzyma! Wypowiadajcie sie!!

Gość gość
Hmmm

Gość gość
Ludzie!!!!! to ważne

Gość gość
!!!!!!

Gość gość
ciezka sprawa, pomóżcie gosciowu :>