Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob ktore nie maja pracy

Polecane posty

Gość gość

co robicie na co dzien? kto was utrzymuje, z czego zyjecie? jak dlugo szukacie juz pracy ?

Gość jam jest oligarcha
daje proboszczowi, a on mi daje na fajki

Gość gość
dolujemy sie

Gość gość
no co można robić, net, spacery, książki... żyje z kasy rodziców i męża pracy szukam długo, ale wierze że w końcu co znajdę

Gość gość
Ja szukam od stycznia tego roku. Zdarza mi się pisać teksty zaliczeniowe za kasę, co starcza mi na wydatki typu kosmetyki czy piwko ze znajomymi, ale mieszkanie i jedzenie mam dzięki rodzicom. Bez nich bym se od pyska odkładała. Każdy dzień jest podobny. Wstaję kiedy inni już pracują od 3 godzin. Słaniam się po domu, sprawdzam oferty pracy na necie, poodkurzam w domu, obiorę ziemniaczki na obiad, siedzę na necie, wyskoczę na zakupy spożywcze, psa na spacer zabiorę, filmy oglądam.

Gość decybel140mg
Ja bylem w takiej sytuacji mialem dofinansowanie z mopru na czynsz, swiatla nie mialem siedzialem o swieczkach, chodzilem na kuroniowki, i dostawalem paczki z mopsu i caritasu z najtansza zywnoscia typu kasze,makaron byle tylko sie czyms zapchac i mialem wode za free ale tylko zimna

Gość Pracujący
A ja mam pracę tylko nie mam pieniędzy a w statystykach figuruje jako pracujący a 1200 na 3 osoby to nie jest zarobek