Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość asia5y

faceci to nieswiadomi geje przykład

Polecane posty

Gość asia5y

jak mieszkalam z mezem na wyspach (2 lata temu) to raz na dyskotece (bylysmy tylko z dziewczynami) poderwal mnie murzyn, z ktorym pozniej poszlam do jego samochodu na parkingu i przez 40 minut uprawialam z nim zwierzecy seks (bylam po dwoch drinkach, on byl trzezwy). Nigdy nie zapomnego jego ogromnego i twardego penisa - chyba ze 3 razy wiekszy niz mojego meza - nie moglam go calego objac reka a do buzi tylko moglam wlozyc zoladz. Ale jak juz na nim usiadlam, to wszedl jak w maslo, rozciagajac moja c*pke to wczesniej niespotykanych granic. Pod koniec czulam jak jego goraca sperma rozlala sie we mnie a twarde zyly tylko dodatkowo stymulowaly moja doznania. Najlepsze jednak jest to, ze jego sperma byla tak gesta, ze nie wyleciala od razu. Jak wrocilam do klubu to chcialam isc do toalety, ale byla spora kolejka wiec dopiero w domu moglam sie umyc, bo moj maz juz jechal nas odebrac. I gdy weszlismy do domu, zaczal sie do mnie dobierac (lubi jak ubieram sie wyzywajaco) - mowilam, ze musze sie najpierw umyc, ale byl juz tak podniecony, ze rzucil mnie na lozko i zaczal mnie lizac tam na dole, i jak wlozyl jezyk, to powiedzial, ze jestem bardzo wilgotna - musialam wiec udawac, ze jestem podniecona. I takim sposobem niewiedzac o niczym, wylizal i polknal wiekszosc spermy murzyna...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować